Hjärter dam, maskeradkläder

1 099 krle-83789
Hjärter dam, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Häftigt maskeradset som föreställer Hjärter dam och består av en klänning, halsband och diadem. Underkjol, strumpor och handskar ingår ej men finns att köpa separat.

Klänningen är sydd i en härlig halterneck-modell med en vippig kjol som utstrålar en ung och fräsch look. Kjolen utgörs av ett fint, glansigt tyg och pryds av ett överdrag i ett kortare, transparent material med en guldfärgad kant nedtill. Överdelen på denna klänning påminner om en korsett till modellen och smyckas framtill av en kontrastfärgad bård, vackra guldbårder och applikationer föreställande stora hjärtan. Upptill smyckas klänningen av en fin spetskant och baktill är klänningen försedd med en lekfull kaninsvans.

Till denna klänning medföljer ett spännande diadem som föreställer stora kaninöron samt ett snyggt halsband av ett skirt tyg med stora veck och guldkanter.

Hjärter dam, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på hjärter dam, maskeradkläder

 Hjärter dam, maskeradkläder, 2 Hjärter dam, maskeradkläder, 3
Relaterat till Hjärter dam, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info