Maskeradkostym med irländsk känsla

1 919 krle-83419
Maskeradkostym med irländsk känsla är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lekfullt maskeradset som passar perfekt till S:t Patrick’s day då den har en tydlig, irländsk inspiration. Maskeradsetet består av en jacka och en klänning.

Denna klänning skapar intrycket av att bestå av en topp och en kjol. Klänningens överdel utgörs av ett fint prickigt tyg och är sydd i en korsettliknande modell med fina kupor. Toppen smyckas av en fin volangkant och av en rosett med ett smycke som föreställer en treklöver. Klänningens underdel utgörs av en kort, plisserad kjol och har upptill ett dekorativt skärp.

Till klänningen levereras en jacka i en trendig modell som påminner om en frack, då den är lång och delad baktill. Jackan har långa ärmar med en kontrastfärgad kant nedtill. En fin krage med guldfärgade kanter samt en fin treklöverbrosch pryder också jackan.

Material: 70% poliamid, 20% bomull, 10% elastan
Maskeradkostym med irländsk känsla Visa stor bild

Fler bilder på maskeradkostym med irländsk känsla

 Maskeradkostym med irländsk känsla, 2 Maskeradkostym med irländsk känsla, 3
Relaterat till Maskeradkostym med irländsk känsla: känsla.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info