Ond drottning, maskeradkostym

1 139 krle-85011
Ond drottning, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Snyggt maskeradset föreställande en ond drottning som består av klänning med hög krage, halsband, krona och armband.

Denna klänning är sydd i en unik modell med många fina detaljer. Klänningen har en häftig hög krage som står rakt upp samt en utskärning på bröstet vilken ger klänningen en läcker urringning. Klänningen har långa ärmar och pryds framtill av en snygg bård av ett färgglatt tyg med ett överdrag av nät, fina band och en brosch. Underdelen på denna klänning har en fin, voluminös silhuett och utgörs av lager i härliga material. Det första lagret består av ett skirt tyg i flera lager med volanger vilket ger kjolen volym, det andra lagret är tunt och smyckas av ett vackert mönster som påminner om en stjärnhimmel och det tredje är glansigt och har en öppning framtill vilken exponerar de under lagren. Längs med den nedersta kanten pryds klänningen av en lekfull textrad.

Till klänningen medföljer en klassisk krona med paljetter och stenar som matchar klänningen, ett trendigt halsband som sitter nära inpå halsen och fina armband.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Ond drottning, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på ond drottning, maskeradkostym

 Ond drottning, maskeradkostym, 2 Ond drottning, maskeradkostym, 3
Relaterat till Ond drottning, maskeradkostym: drottning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info