Prinsessa, maskeradkläder

1 699 krle-83818
Prinsessa, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En fantastisk maskeraddräkt i tre delar som föreställer en vacker blå prinsessa. Ingår i kostymen gör en klänning, en fjäderrosett samt en krona.

Den vackra klänningen har smala band att knyta i nacken och är av smickrande modell med åtsmitande liv och utstående kjol. Upptill pryds klänningen av vackert gnistrande diamanter och guldiga broderier och längs med hela klänningslivet går två brokiga guldbårder. Den härliga kjolen består av flera lager i olika nyanser och pryds också av två rosetter. Baktill är klänningen dessutom dekorerad med en stor sidenrosett samt ett flertal otroligt vackra påfågelsfjädrar.

Medföljer gör också en vacker krona – som är ett måste för varje prinsessa – att bära på huvudet. Kronan är kantad med guld och pryds av tre vackra och skimrande pärlor i olika färger.

Övriga produkter, som strumpbyxor och handskar, ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Prinsessa, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på prinsessa, maskeradkläder

 Prinsessa, maskeradkläder, 2 Prinsessa, maskeradkläder, 3
Relaterat till Prinsessa, maskeradkläder: maskeradkläder, prinsessa.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info