Prinsessan Peach, maskeraddräkt

819 krle-83094
* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.
fr. 35 kr/mån med Klarna. Mer info »
819 kr

Fantastisk prinsessklänning med inspiration från Prinsessan Peach som återfinns i Super Mario-spelen. Med hjälp av de medföljande handskarna och kronan kan du skapa en fantastisk sagolook som även passar in på andra teman. Underkjolen ingår ej men finns att köpa separat.

Denna vackra klänning är sydd i en underbar modell med vacker volym på de rätta ställena vilket skapar en kvinnlig och otroligt smickrande look. Klänningen har stora men samtidigt korta puffärmar vilket tillsammans med den volangklädda urringningen skapar en perfekt prinsesslook. Klänningen har annars en åtsmitande överdel som dekoreras av en vacker brosch samt pryds dess midja av ett vackert färgat band. Klänningens nedre del är livfullt voluminiös och dekoreras nedtill av en vackert vågad kant samt av en bred bård i samma färg som bandet på klänningens midja.

Till denna fina klänning medföljer även eleganta handskar i en klassisk, lång modell som når över armbågarna. Slutligen ingår även en traditionell krona som med sina dekorativa stjärnor och stenar av strass bilar pricken över i:et på denna charmerade outfit!

Material: 100% polyamid
Andra underkläder på bilden eller matchande
Prinsessan Peach, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Prinsessan Peach, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på prinsessan peach, maskeraddräkt

 Prinsessan Peach, maskeraddräkt, 1 Prinsessan Peach, maskeraddräkt, 2 Prinsessan Peach, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Prinsessan Peach, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info