Rödluvan, maskeraddräkt

1 049 krsh-7786
Rödluvan, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lockande kostym föreställande rödluvan, i ett set om fyra delar bestående av en klänning, avtagbar svans och mantel och öron.

Klänningen är gjord i korsettstil med en dekorativ snörning mitt fram och avskärning under bysten. Över bysten är klänningen sydd i ett smårutigt material och den bågformade urringningen är kantad med fuskpäls. Mitt fram finns en söt rosett fästad.

Kjolen är smårutig och är av något utstående modell. Nedtill är den dekorerad med en fin spetskant. Mitt fram finns ett påsytt, litet förkläde med spetskanter.

Manteln knyts vid halsen och faller löst ned över ryggen. En luva är fästad i manteln och i den finns två öron av fuskpäls påsydda upptill, tillsammans med svansen fulländar de den stygga rödluvan.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte, men stockings och handskar finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Rödluvan, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Rödluvan, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på rödluvan, maskeraddräkt

 Rödluvan, maskeraddräkt, 2
Relaterat till Rödluvan, maskeraddräkt: maskeraddräkt, rödluvan.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info