Söt godiskostym

1 379 krsh-7797
Söt godiskostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Söt kostym föreställande en godisflicka, i ett set om fyra delar, bestående av en klänning, underkjol, halsband och hårband.

Klänningen är gjord i elastisk satin med blixtlås baktill för enkel av- och påtagning. Urringningen är djup och bågformad. Axelbanden är elastiska och rynkade, försedda med florstunna ”vingar”. Urringningen är dekorerad med ett plisserat kantband och mellan kuporna sitter en söt, prickig rosett. Ned över kroppen smiter klänningen åt och är mitt fram dekorerad med knappar föreställande godiskarameller. Kjoldelen är bylsig och består av flera lager där det översta är av prickigt tyg med söta rosetter. Nästa lager är enfärgad och har ett bågformat, påsytt band nedtill.

Underkjolen har ett lager-på-lagerutseende av flera volanger av enkelt och tunt material.

Halsbandet knäpps runt halsen och är randigt, hårbandet är prickigt och tillsammans med de övriga delarna fulländas godiskostymen.

Övriga plagg ingår inte, men stay-ups och handskar finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Söt godiskostym finns även i kategorierna:
Söt godiskostym Visa stor bild

Fler bilder på söt godiskostym

 Söt godiskostym, 2
Relaterat till Söt godiskostym: söt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info