Elegant sjuksköterska, maskeraddräkt

919 krle-83657
Elegant sjuksköterska, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeraddräkt föreställande elegant sjuksköterska

Den här maskeraddräkten består av en vit, figursydd klänning med röda dekorband och volang. Det figurnära livet är vackert urringat med en rödkantad, kvinnligt skuren, skjortkrage. En vit blixtlås knäpps i urringningen och omges av parallella, röda band som går ner till ett par dekorativa fickor, med påsydda sjuksköterskemärken i rött med vitt kors. Ärmen är kort, av lätt puffärmsmodell och har två röda band på manchetten. Kjoldelen, som är snäv, har en generöst tilltagen slits baktill och en tjusig volang som avslutas precis nedanför knäet. Klänningen har en raffinerad korsettsnörning baktill i midjan med brett, rött satinband som löper genom metallöglor, och ger dräkten ett intryck av elegans. Den rödkantade huvudbonaden med sjuksköterskemärke fullbordar dräkten.

Dräkten och huvudbonaden ingår.

Material: 100% polyester
Elegant sjuksköterska, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Elegant sjuksköterska, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på elegant sjuksköterska, maskeraddräkt

 Elegant sjuksköterska, maskeraddräkt, 2 Elegant sjuksköterska, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Elegant sjuksköterska, maskeraddräkt: elegant, maskeraddräkt, sjuksköterska.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info