Militär-sjuksköterska, maskeraddräkt i 3 delar

939 krle-85198
Militär-sjuksköterska, maskeraddräkt i 3 delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Vintage är så rätt i modet just nu och varför inte ta med vintage känslan till maskeraden också?!

Denna vackra militärgröna sjuksköterskedräkt består av en kort, snäv kjol med en hög midja och ett vackert litet förkläde med små volangkanter. Den söta toppen har inbyggda, bygelförsedda kupor och en söt spetsvolang som matchar förklädet. Toppens korta ärmar har ett sött rött band som ger illusionen av uppvikta ärmar och i ryggen har den en stor, droppformad öppning.

Den matchande huvudbonden går i samma gröna nyans som resten av dräkten och på den återfinns röda sjuksköterskeemblem, vilka även återfinns på toppens kupor och på förklädet.

Strumpor, skor och handskar ingår ej men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Militär-sjuksköterska, maskeraddräkt i 3 delar finns även i kategorierna:
Militär-sjuksköterska, maskeraddräkt i 3 delar Visa stor bild

Fler bilder på militär-sjuksköterska, maskeraddräkt i 3 delar

 Militär-sjuksköterska, maskeraddräkt i 3 delar, 1 Militär-sjuksköterska, maskeraddräkt i 3 delar, 2 Militär-sjuksköterska, maskeraddräkt i 3 delar, 3 Militär-sjuksköterska, maskeraddräkt i 3 delar, 4
Relaterat till Militär-sjuksköterska, maskeraddräkt i 3 delar: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info