Sjuksköterska, dräkt

2 419 krsh-7698
Sjuksköterska, dräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lockande sjuksyster

Snygg kostym föreställande en lockande sjuksyster i ett set om tre delar; korsett, minikjol och hätta.

Korsetten är gjord i material med en tydlig textur och är svagt mönstrad i ett rutnät. Upptill är den skarpt bågformad och kanten är försedd med en söt och hålmönstrad spetskant med ett randigt band i mitten. Det randiga bandet fortsätter även ned längs med korsetten på valda ställen framtill.

Skenor som skapar en slimmad linje finns placerade under de randiga banden och korsetten har en hysk- och hakknäppning i sidan sant snörning baktill för bästa komfort och passform.

Minikjolen är gjord i samma material som korsetten och har en sidoficka med ett påsytt kors i mitten. Nederkanten är försedd med en söt och hålmönstrad volangkant.

Hättan är hög och gjord i samma material som övriga sjuksysterkostymen och har ett påsytt kors, hålmönstrad volangkant upptill och ett randigt band i mitten på denna.

Övriga plagg ingår inte men handskar och stockings finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Sjuksköterska, dräkt finns även i kategorierna:
Sjuksköterska, dräkt Visa stor bild

Fler bilder på sjuksköterska, dräkt

 Sjuksköterska, dräkt, 2 Sjuksköterska, dräkt, 3
Relaterat till Sjuksköterska, dräkt: sjuksköterska.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info