Sjuksköterska, maskeradkläder, plus size

1 099 krle-83837x
Sjuksköterska, maskeradkläder, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Charmerande maskeradset föreställande en ”naughty nurse”, dvs. en fräck sjuksköterska. Detta set inkluderar en detaljrik klänning och ett fint diadem i matchande färger till klänningen som dekoreras av ett hjärta med ett kors i. Övriga produkter på bilden ingår inte.

Denna klänning är sydd i en mycket smickrande modell som markerar midjan, framhäver bysten och skapar en riktigt sensuell silhuett. Klänningen utgörs av ett enfärgat material och är sydd i en modell med korta ärmar och vippig volangkjol. Klänningen har en snygg krage och en läcker dragkedja framtill samt pryds den av vackra partier av en kontrastfärg till resterande klänning. Dessa färgade partier pryder exempelvis en stor del av klänningens midja vilket skapar en smickrande look. De pryder även ärmarnas nedre kanter samt volangerna och kragens kanter. Slutligen smyckas klänningen över ena bröstet även av en applikation i form av ett broderat hjärta med ett kors i som skapar pricken över i:et och den perfekta sjuksköterskalooken. Fina små kors pryder även ärmarnas sidor.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Sjuksköterska, maskeradkläder, plus size finns även i kategorierna:
Sjuksköterska, maskeradkläder, plus size Visa stor bild

Fler bilder på sjuksköterska, maskeradkläder, plus size

 Sjuksköterska, maskeradkläder, plus size, 2 Sjuksköterska, maskeradkläder, plus size, 3
Relaterat till Sjuksköterska, maskeradkläder, plus size: maskeradkläder, sjuksköterska.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info