Sjuksköterskekostym, maskeraddräkt

989 krle-83488
Sjuksköterskekostym, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeraddräkt föreställande specialistsjuksköterska

Den här maskeraddräkten består av en klänning i halterneckmodell och rött skärp. Klänningen har ett figurnära liv med röda, dekorativa band som accentuerar midjan. Mitt på finns en blixtlås, också den i rött. Livet har axelband som går upp om halsen i en så kallad halterneckmodell vilket framhäver axlarna på ett smickrande vis. Över bysten är blusen rynkad vilket ger ett mycket kvinnligt intryck. I midjan sitter ett brett, rött bälte med stort kvadratiskt spänne. Den snäva kjolen, som slutar ovanför knäet, har en slits baktill och är dekorerad med två påsydda fickor med röda sjuksköterskemärken på. Samma märke återfinns på den söta sköterskemössan. Runt ärmen finns en manschett med elegant satinrosett med vitt kors mitt på, vilket fullbordar stilen hos denna sköterska med specialistkompetens.

Dräkten med bälte, huvudbonad och manschett ingår.

Sjuksköterskekostym, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Sjuksköterskekostym, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på sjuksköterskekostym, maskeraddräkt

 Sjuksköterskekostym, maskeraddräkt, 2
Relaterat till Sjuksköterskekostym, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info