Sockersöt sjuksköterska, maskeradkläder

1 099 krle-83509
Sockersöt sjuksköterska, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeradkostym föreställande sockersöt sjuksköterska.

Denna maskeraddräkt är verkligen feminin. Inte bara föreställer den en sjuksköterska vilket i sig är ett klassiskt kvinnligt arbete, den har också alla tänkbara detaljer för att locka fram lolitan i sin bärare. Klänningen har kort, vippig kjol som gör sig extra bra med en liten undekjol, som på bilden. Färgerna går i babyrosa, vitt och rött. Livet är snävt och urringat och i urringningen sitter en stor röd satinrosett med ett sjukhuskors i mitten. Ärmarna når halvvägs ner på överarmen och avslutas med ett rött band och en vit volang. Klänningen är rosa och vitrandig och kantad med röda band. Ett brett rött band pryder midjan och bryter av mellan klänningens övre och undre del. Över kjoldelens framsida finns också ett vitt förkläde. En söt hätta i samma randiga tyg som klänningen utgör pricken över i:et.

Delar som ingår är klänning och hätta.

Underkjol och väska ingår ej, men finns att köpa separat.

Material: 100% polyester
Sockersöt sjuksköterska, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Sockersöt sjuksköterska, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på sockersöt sjuksköterska, maskeradkläder

 Sockersöt sjuksköterska, maskeradkläder, 2
Relaterat till Sockersöt sjuksköterska, maskeradkläder: maskeradkläder, sjuksköterska.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info