Utmanande sjuksköterska, svart kostym

659 krce-m6420
Utmanande sjuksköterska, svart kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna snygga klänning med matchande underkläder får även de friska att bli sjuka av avund.

Klänningen knäpps med tre knappar i fram och i båda sidsömmarna finns dragkedjor. Urringningen och de korta ärmarna pryds av smala röda band och banden på ärmarna pryds av söta rosetter. Runt höfterna sitter ett fastsytt band i lacktyg och från detta hänger en ficka prydd med samma emblem som återfinns på klänningens ena bröst. Det matchande diademet ingår.

Den utmanande toppen består av två röda cirklar med svarta kors som täcker brösten och från dessa löper svarta band som bildar en minimal BH som knyts i både ryggen och nacken. De matchande trosorna har öppen gren. De svarta trosorna kantas av röda band och pryds av ett rött och svart kors.

Stetoskopet ingår inte.

Utmanande sjuksköterska, svart kostym finns även i kategorierna:
Utmanande sjuksköterska, svart kostym Visa stor bild

Fler bilder på utmanande sjuksköterska, svart kostym

 Utmanande sjuksköterska, svart kostym, 2 Utmanande sjuksköterska, svart kostym, 3 Utmanande sjuksköterska, svart kostym, 4 Utmanande sjuksköterska, svart kostym, 5 Utmanande sjuksköterska, svart kostym, 6 Utmanande sjuksköterska, svart kostym, 7 Utmanande sjuksköterska, svart kostym, 8 Utmanande sjuksköterska, svart kostym, 9
Relaterat till Utmanande sjuksköterska, svart kostym: kostym, sjuksköterska, svart, utmanande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info