Zombie sjuksköterska, maskeradkostym

1 029 krle-83891
Zombie sjuksköterska, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fräckt maskeradset föreställande en zombiesjuksköterska. I detta maskeradset ingår klänning, mask och hatt varav alla de tre delarna smyckas av läckra blodstänk vilket skapar en kuslig känsla.

Klänningen är sydd i en stilren modell och har framtill en lång dragkedja. Klänningens nedre kanter är läckert sicksackformade samt pryds plagget framtill av snygga utskärningar med ett transparent tyg vars färg matchar till blodstänken. Klänningen dekoreras av ett verklighetstroget sjukhusemblem vid den smakfulla urringningen.

Medföljer denna klänning gör en klassisk mask som täcker den nedre halvan av ansiktet samt en traditionell hatt som i detta fall smyckas av ett sicksackmönster på ena kanten. Dessa två delar är sydda i stilrena modeller och dekoreras bara av sjukhusemblem samt de fräcka blodstänken.

Material: 100% polyester
Andra underkläder på bilden eller matchande
Zombie sjuksköterska, maskeradkostym finns även i kategorierna:
Zombie sjuksköterska, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på zombie sjuksköterska, maskeradkostym

 Zombie sjuksköterska, maskeradkostym, 2 Zombie sjuksköterska, maskeradkostym, 3
Relaterat till Zombie sjuksköterska, maskeradkostym: sjuksköterska.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info