Irländsk lolita, maskeradkläder

1 429 krle-83477
Irländsk lolita, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fräck maskeraddräkt föreställande en charmig irländsk lolita. Delar som ingår i den attraktiva dräkten är en topp, shorts med hängslen, bälte och en lyckobringare samt stockings.

Överdelen är en söt blus med kort ärm som knyts under bysten och därmed förföriskt blottar magen. Till blusen bärs ett par ärtgröna shorts av kortkort modell med festliga hängslen som korsas baktill. Bakfickorna pryds av vackra guldbroderier föreställande fyrklöver och shortsen är dessutom försedda med en guldig lyckobringare med fyrklöverberlocker. Medföljer gör även ett snyggt bälte med guldspänne.

Även ett par stockings som når en bra bit över knät och pryds med snygga ränder ingår i denna läckra kostym som passar ypperligt till St. Patrick's Day-firande, Halloween eller maskerad.

Övriga accessoarer ingår inte men finns att köpa separat.

Material: 100% polyamid
Irländsk lolita, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Irländsk lolita, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på irländsk lolita, maskeradkläder

 Irländsk lolita, maskeradkläder, 2 Irländsk lolita, maskeradkläder, 3
Relaterat till Irländsk lolita, maskeradkläder: lolita, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info