Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar

749 krce-m6427
Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fräckt maskeradset som föreställer en klassisk skoluniform och består av klänning, topp och trosa.

Klänningens överdel utgörs av ett enfärgat tyg och smyckas av korta, kontrastfärgade ärmar, söta knappar, ett iögonfallande nyckelhål, en kontrastfärgad krage samt en kort, rutig slips. Underdelen på klänningen är vippig och smyckas av ett charmigt rutmönster.

Till klänningen levereras en axelbandslös topp i en stilren modell med ett knytband och ett nyckelhål. Slutligen medföljer även en enkel stringtrosa. Stringtrosan pryds av en mycket kort kjol med samma mönster som klänningens kjol samt är den försedd med knytband på sidorna.

Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar Visa stor bild

Fler bilder på klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar

 Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar, 2 Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar, 3 Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar, 4 Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar, 5
Relaterat till Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar: klassisk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info