Basebollspelare, maskeradkläder

1 319 krle-83639
Basebollspelare, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sportig maskeraddräkt föreställande en basebollspelare i feminin tappning. Dräkten är fyrdelad och består av en klänning, ett bälte, en keps samt ett par strumpor.

Den vita klänningen, som utgör maskeradkostymens grund, har lodräta, kontrastfärgade ränder i klassisk, amerikansk stil. Framtill dekoreras klänningen av en rad knappar och det feminina i klänningen förstärks tack vare den korta och flirtiga modellen samt de söta, rosettprydda puffärmarna. Siffran 66 står tryckt i stor stil framtill på klänningens ena sida och baktill pryds den med texten ”Fastball Foxes”. Röda linjer på utvalda ställen bryter dessutom av färgmönstret i den i övrigt svartvita klänningen.

Fullbordar och livar upp kostymen gör de medföljande strumporna med matchande ränder som når upp till knät, den typiska basebollkepsen med smala ränder och texten ”Fastball Foxes” samt det snygga höftbältet.

Basebollspelare, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på basebollspelare, maskeradkläder

 Basebollspelare, maskeradkläder, 2 Basebollspelare, maskeradkläder, 3
Relaterat till Basebollspelare, maskeradkläder: baseboll, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info