Domare, maskeraddräkt med korsett

Utmanande kostymset om åtta delar som föreställer en läcker och lockande domare i högsta ligan. Dräkten består av en korsett, minikjol, hipstertrosa, g-stringtrosa, avtagbara och reglerbara strumpeband, keps, visselpipa samt knähöga stockings.

Korsetten är gjord i en enkel stil i ett åtsmitande och följsamt material som visar upp kroppens konturer. Den har en fyrkantig urringning som smickrar bysten samt breda band över axlarna. Mitt fram är korsetten försedd med en praktiskt hysk- och hakknäppning och baktill finns en snörning för bästa komfort och passform. Avtagbara och reglerbara strumpebandshållare som kan fästas i korsetten ingår också. Den enkla och stilrena modellen gör att korsetten går utmärkt att bära vid andra tillfällen än maskeraden, till exempel tillsammans med ett par snygga jeans eller en längre kjol.

Minikjolen är tillverkad i glänsande satin och är av löst fallande modell. Den bredare linningen upptill är enfärgad medan resten av kjolen har ett klassiskt domarinspirerat mönster med svarta och vita ränder.

Medföljer gör även både ett par hipstertrosor som är översållade med små, glänsande paljetter som skimrar vid varje rörelse och en G-stringtrosa som matchar den övriga domarkostymen fint och har smala band över höfterna.

Ingår gör också ett par knähöga stockings med tvärrandigt mönster, en keps av klassisk modell med ett stort påsytt märke med texten ”I (heart) FOUL PLAY”, och en visselpipa som är fäst i ett långt band att ha runt halsen och sätter pricken över i:et i domarkostymen.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte.

sh-7699

Domare, maskeraddräkt med korsett finns även i kategorierna:

Relaterat till Domare, maskeraddräkt med korsett: korsett, maskeraddräkt.