Fotbollsinspirerat underklädesset i tre delar

599 krle-89067
Fotbollsinspirerat underklädesset i tre delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fotbollsinspirerat underklädesset i tre delar som inkluderar BH, topp och shorts. Strumpor och skor ingår inte men finns att köpa separat på hemsidan.

Detta unga och fräscha underklädesset består av en enkel och fin BH som knyts i nacken och ryggen samt dekoreras av fina färgglada kanter i urringningen.

I setet ingår även en kort t-shirt som är sydd av ett luftigt tyg med små hål som påminner om nät. Toppens korta ärmar är elegant fransade och framtill dekoreras denna snygga t-shirt av ett stort färgglatt tryck av siffran 21.

Slutligen medföljer även ett par shorts till setet. Shortsen är mycket korta och påminner om trosor. De pryds på sidorna av ett parti av livfull färg, framtill av en liten iögonfallande snörning och baktill av ett tryck med orden ”TOUCH DOWN” vilket skapar en mycket fräck look.

Material: 80% nylon, 20% elastan (exklusive dekoration)
Andra underkläder på bilden eller matchande
Fotbollsinspirerat underklädesset i tre delar finns även i kategorierna:
Fotbollsinspirerat underklädesset i tre delar Visa stor bild

Fler bilder på fotbollsinspirerat underklädesset i tre delar

 Fotbollsinspirerat underklädesset i tre delar, 2 Fotbollsinspirerat underklädesset i tre delar, 3 Fotbollsinspirerat underklädesset i tre delar, 4
Relaterat till Fotbollsinspirerat underklädesset i tre delar: underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info