Sportstjärna, maskeraddräkt

1 319 krle-53063
Sportstjärna, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeradkostym föreställande en attraktiv sportstjärna. Dräkten består av sex delar vilka är topp, byxor, handskar, bälte, hatt samt en uppblåsbar brännbollsracket.

Toppen, med enfärgade ärmar i trekvartslängd, är för övrigt tillverkad i ett tyg med smala ränder i typisk amerikansk sportstil. Den är av kort modell som slutar under bysten och lämnar därför hela magen blottad. I mitten pryds toppen av tre knappar föreställande basebolls och över ryggen är texten PLAYER 01 tryckt i stor stil.

Byxorna är av snäv modell med trekvartslånga ben. Bakfickorna är gjorda som basebolls och byxorna levereras också med ett snyggt och matchande bälte i midjan.

Keps med basebolltryck, fingerlösa handskar samt en uppblåsbar racket är andra medföljande attiraljer som fulländar och ger liv åt kostymen.

Sportstjärna, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på sportstjärna, maskeraddräkt

 Sportstjärna, maskeraddräkt, 2 Sportstjärna, maskeraddräkt, 3 Sportstjärna, maskeraddräkt, 4 Sportstjärna, maskeraddräkt, 5
Relaterat till Sportstjärna, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info