Tuff racerbrud, maskeradkläder

1 099 krle-83150
Tuff racerbrud, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Tuff maskeradkostym föreställande en attraktiv racerbrud. Delar som igår i kostymen är en overall samt en bikiniöverdel.

Den snygga och lagom utmanande overallen med korta ben är tillverkad i skinnimitation. Dräkten har långa ärmar med en schackrutig kil på var sida och även kragen, som kantar den djupa urringningen, är rutig. Ett bälte pryder midjan och på utvalda ställen dekoreras overallen med snygga emblem som fulländar stilen.

Eftersom overallen är djupt urringad ingår även en gul trekantsbikiniöverdel som ska bäras under. Den matchar overallen utmärkt då även den har vissa detaljer i samma gula färg.

Denna kostym bärs med fördel tillsammans med nätstrumpbyxor och höga stövlar, vilka tyvärr inte ingår men finns att köpa separat.

Material: 100% polyester
Tuff racerbrud, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på tuff racerbrud, maskeradkläder

 Tuff racerbrud, maskeradkläder, 2
Relaterat till Tuff racerbrud, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info