Showgirl, maskeradkläder, plus size

2 019 krsh-x7504
Showgirl, maskeradkläder, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Förförisk och saloongirl-kostym i ett set om fyra delar bestående av en korsettopp, en kjol, ett strumpband och fjäder att ha i håret. Korsettoppen är gjord i djupt, förföriskt, röd satin överdraget med en vacker, svart, blommönstrad spets. Mitt fram har den en dekorativ, reglerbar snörning med svarta band och toppens bakstycke är gjort helt i spandex. Toppen har breda, reglerbara axelband och en utmanande urringning. Kjolen är gjord i röd satin med rynkad, fin, svart spets runt om plagget. Mitt bak har kjolen flera volanger med spetskant vilket gör saloongirl-kostymen utmanande. Vilket också fjädern i håret och strumpebandet i röd och svart spets bidrar till. Övriga plagg ingår inte, men stay-ups, handskar och underkjol finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Showgirl, maskeradkläder, plus size finns även i kategorierna:
Showgirl, maskeradkläder, plus size Visa stor bild

Fler bilder på showgirl, maskeradkläder, plus size

 Showgirl, maskeradkläder, plus size, 2 Showgirl, maskeradkläder, plus size, 3
Relaterat till Showgirl, maskeradkläder, plus size: maskeradkläder, showgirl.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info