Matador, maskeraddräkt i fyra delar

609 krce-m6112
Matador, maskeraddräkt i fyra delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läckert maskeradset som består av en byxdress, jacka, strumpor och cape. Detta maskeradset föreställer en läcker matador och kommer att dra många blickar till sig.

Byxdressen är sydd i en kort modell och skapar intrycket av att vara en topp och ett par shorts. Upptill har byxdressen en djup urringning som smyckas av fina volanger. Nedtill utgörs byxdressen av ett glansigt tyg i en kontrastfärg till toppen och dekoreras av fina knappar och band i guld.

Jackan är kort i modellen och har halvlånga ärmar. Den är försedd med snygga band och på axlarna pryds denna jacka av läckra applikationer med tofsar, volanger och häftiga detaljer.

Capen matchar snyggt till jackan och är tillverkad i en enkel silhuett som skapar den rätta matadorlooken.

Även de knähöga strumporna matchar snyggt till den övriga looken då de i övre kant dekoreras av samma tyg som utgör byxdressens nedre del samt pryds av guldfärgade detaljer. Resterande del av strumporna är sydda av ett tilldragande tyg i nät.

Matador, maskeraddräkt i fyra delar Visa stor bild

Fler bilder på matador, maskeraddräkt i fyra delar

 Matador, maskeraddräkt i fyra delar, 2 Matador, maskeraddräkt i fyra delar, 3
Relaterat till Matador, maskeraddräkt i fyra delar: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info