Servitris, Oktoberfest, maskeradkläder

1 269 krle-83847
Servitris, Oktoberfest, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En supercharmig maskeradkostym som föreställer en urtjusig servitris på en klassisk oktoberfest. I setet ingår en klänning, hängslen och ett halsband.

Klänningens överdel är en vit, rynkad topp med nedhasade ärmar och en rak urringning som låter axlerparti exponeras på ett vackert vis. En liten rosett pryder även toppen upptill. Kjolen är av vid modell, tillverkad i ett vinrött tyg med svarta kantband. Ett litet förkläde med broderier finns framtill och i bak är kjoldelen dekorerad med en stor rosett.

Medföljer gör också ett par hängslen med en blomsterdetalj samt ett tight sittande halsband med spetskant och liten rosett.

Underkjol, stockings och skor ingår inte men finns att köpa separat. En annan rolig detalj som passar kostymen är en väska i form av ett ölstop som finns i vårt sortiment.

Servitris, Oktoberfest, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Servitris, Oktoberfest, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på servitris, oktoberfest, maskeradkläder

 Servitris, Oktoberfest, maskeradkläder, 2 Servitris, Oktoberfest, maskeradkläder, 3
Relaterat till Servitris, Oktoberfest, maskeradkläder: maskeradkläder, servitris.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info