Yrkeskvinna, set med bustier

2 419 krsh-7688
Yrkeskvinna, set med bustier är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lockande sekreterarkostym i ett set om åtta delar bestående av en bustier, med avtagbara strumpeband, G-stringtrosa, kjol, stockings, krage, manschetter och glasögon.

Bustieren är gjord i elastisk satin i omväxlande glänsande, omväxlande matt utförande. Urringningen är något V-formad och plagget har smala, regerbara axelband. Baktill är bustieren försedd med en dekorativ och funktionell snörning som skänker både passform och komfort. Bustieren fungerar även bra att bära till andra tillfällen genom att använda ett par snygga byxor eller en längre kjol.

G-stringtrosan matchar sekreterarkostymen väl och har smala band över höfterna.

Kjolen är gjort i elastisk satin som smiter åt och följer kroppen på ett fint vis.

Paret med stockings är gjorda i ett tunt och fint material som gör benen silkeslena.

Kragen fästs runt halsen och är försedd med en dekorativt knuten slips. Tillsammans med de breda manschetterna med knappar på rad, och glasögonen utgör de en stor del av sekreterarkostymen och kostymen är inte fulländad utan dem.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte men handskar finns att köpa separat.

Yrkeskvinna, set med bustier finns även i kategorierna:
Yrkeskvinna, set med bustier Visa stor bild

Fler bilder på yrkeskvinna, set med bustier

 Yrkeskvinna, set med bustier, 2 Yrkeskvinna, set med bustier, 3 Yrkeskvinna, set med bustier, 4 Yrkeskvinna, set med bustier, 5 Yrkeskvinna, set med bustier, 6
Relaterat till Yrkeskvinna, set med bustier: bustier.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info