Lekfull katt, maskeradkläder, plus size

1 629 krle-83440x
Lekfull katt, maskeradkläder, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En söt och charmig maskeraddräkt föreställande en lekfull och samtidigt utmanande katt. Kostymen består av många olika delar såsom en klänning, en liten jacka, armvärmare, huvudbonad samt en krage.

Den lekfulla klänningen är i en smickrande modell med korsettinspirerat liv och lätt utstående kjol. Klänningen har markerade kupor som framhäver bysten och pryds framtill av dekorativt korslagda band. Såväl kuporna som kjolens nederkant är även försedda med en kant av fuskpäls och i bak är klänningen prydd med en svans och en stor rosett.

Den lilla jackan matchar klänningen utmärkt och är i en kort boleromodell som även den kantas med fluffig fuskpäls vid ärmsluten.

Medföljer gör även roliga detaljer som fulländar kostymen. Dessa är fuskpälsprydda armvärmare, söta kattöron på ett diadem samt en krage med en rosett och en liten ringklocka.

Underkjol, stockings och skor ingår ej men finns självfallet att köpa separat.

Denna fantastiska maskeraddräkt finns i stora storlekar.

Lekfull katt, maskeradkläder, plus size finns även i kategorierna:
Lekfull katt, maskeradkläder, plus size Visa stor bild

Fler bilder på lekfull katt, maskeradkläder, plus size

 Lekfull katt, maskeradkläder, plus size, 2
Relaterat till Lekfull katt, maskeradkläder, plus size: katt, lekfull, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info