Zigenerska, maskeradkostym, plus size

969 krle-x85014
Zigenerska, maskeradkostym, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Spännande maskeraddräkt som föreställer en zigenerska bestående av en klänning och ett hårband.

Denna klänning smyckas av många lekfulla detaljer och komponenter i flera härliga färger. Klänningens övre del är sydd som en fin blus med söta rynkor och korta ärmar vilka framhäver axlarna. Över blusen är klänningen försedd med ett västliknande plagg med trendiga axelband och vackra, broderade kanter. Klänningen dekoreras framtill av en ett fint tyg med ett spännande mönster av stjärnor, samt pryds plaggets framsida av en tilldragande snörning. Över höften är klänningen försedd med en scarf som är snyggt knyten och dekoreras av ett kontrastfärgad band och fina små berlocker som skapar en autentisk look. Klänningens nedre del utgörs av en lång, rak kjol med en hög slits och ett guldfärgat band som följer kjolens kanter.

Till denna detaljrika och fantastiska maskeradutstyrsel medföljer ett stilren hårband i en matchande färg som sätter pricken över i:et på denna magiska look!

Zigenerska, maskeradkostym, plus size finns även i kategorierna:
Zigenerska, maskeradkostym, plus size Visa stor bild

Fler bilder på zigenerska, maskeradkostym, plus size

 Zigenerska, maskeradkostym, plus size, 2

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info