Saloon Girl, kostym

1 469 krsh-7504
Saloon Girl, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Förförisk och sexig saloongirl-kostym i ett set om fyra delar bestående av en korsettopp, en kjol, ett strumpband och fjäder att ha i håret.

Modellen är vampig, utmanande och sexig och gör att man garanterat får blickar på sig. Korsettoppen är gjord i djupt, förföriskt, röd satin överdraget med ett vacker, svart, blommönstrad spets. Mitt fram har den en dekorativ, reglerbar snörning med svarta band och toppens baksycke är gjort helt i spandex. Toppen har breda, reglerbara axelband och en utmanande urringning. Kjolen är gjord i röd satin med rynkad, fin, svart spets runt om plagget. Mitt bak har kjolen flera volanger med spetskant vilket gör att hela saloongirl-kostymen känns än mer vampig, förförisk och fräck. Vilket också fjädern i håret och strumpebandet i röd och svart spets bidrar till.

Övriga plagg som visas på bilden så som stay-ups, underkjol, handskar med mera ingår inte, men stay-ups och underkjol finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Saloon Girl, kostym finns även i kategorierna:
Saloon Girl, kostym Visa stor bild

Fler bilder på saloon girl, kostym

 Saloon Girl, kostym, 2 Saloon Girl, kostym, 3
Relaterat till Saloon Girl, kostym: kostym, saloon.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info