Saloon Girl, kostym

1 469 krsh-7504
Saloon Girl, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Förförisk och sexig saloongirl-kostym i ett set om fyra delar bestående av en korsettopp, en kjol, ett strumpband och fjäder att ha i håret.

Modellen är vampig, utmanande och sexig och gör att man garanterat får blickar på sig. Korsettoppen är gjord i djupt, förföriskt, röd satin överdraget med ett vacker, svart, blommönstrad spets. Mitt fram har den en dekorativ, reglerbar snörning med svarta band och toppens baksycke är gjort helt i spandex. Toppen har breda, reglerbara axelband och en utmanande urringning. Kjolen är gjord i röd satin med rynkad, fin, svart spets runt om plagget. Mitt bak har kjolen flera volanger med spetskant vilket gör att hela saloongirl-kostymen känns än mer vampig, förförisk och fräck. Vilket också fjädern i håret och strumpebandet i röd och svart spets bidrar till.

Övriga plagg som visas på bilden så som stay-ups, underkjol, handskar med mera ingår inte, men stay-ups och underkjol finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Saloon Girl, kostym finns även i kategorierna:
Saloon Girl, kostym Visa stor bild

Fler bilder på saloon girl, kostym

 Saloon Girl, kostym, 2 Saloon Girl, kostym, 3
Relaterat till Saloon Girl, kostym: kostym, saloon.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn