Sexig polis, kostym

619 krob-police-set
Sexig polis, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexigt kostymset om sex delar föreställande en polis. Settet består av en topp, trosa, hatt och skärp med repdekorationer.

Dräkten är gjord i ett elastiskt och följsam material som smiter åt kring kroppen på ett utmanande och förföriskt vis. Säg den brottsling som inte lägger sig för denna polisfröken. Toppen är skarpt V-ringad fram, vilket exponerar bysten på ett attraktivt vis, har blixtlås och krage och spetsiga, uppvända ärmslut i glansig vinyl. På högra ärmen, samt på vänster sida i framstycket finns ett stort emblem förställande polisbrickor med texten ”police” inuti.

De lågt skurna trosorna förstärker det lockande utseendet och det breda bältet med sina två avtagbara repdekorationer fulländar kostymen tillsammans med den glansiga hatten av vinyl.

Stövlar, handklovar och pistol ingår inte.

Material: 80% nylon, 20% elastan
Sexig polis, kostym finns även i kategorierna:
Relaterat till Sexig polis, kostym: kostym, polis, sexig.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info