Kinky underklädesset i åtta delar

1 099 krsh-96191
Kinky underklädesset i åtta delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett otroligt utmanande och djärvt underklädesset för den vågade. Det åttadelade setet med lila detaljer består av en bh, strumpor samt en minikjol med tillhörande bälte, vilket är försett med många spännande objekt.

Behån är av mjuk och bekväm modell med trekantsformade kupor som kantas med lila band. Den är tillverkad i ett skirt nättyg och knyts baktill med breda sidenband.

De medföljande strumporna når en bra bit över knät och är även de tillverkade i ett skirt och lätt transparent tyg. Upptill är strumporna försedda med en bred kant att fästa strumpebandshållare i.

Minikjolen är av en mycket liten och utmanande modell och är, likt bh:n och strumporna, tillverkad i ett skirt och genomskinligt tyg. Baktill pryds kjolen med en attraktiv snörning och den kantas både upptill och nedtill med lila band. Kjolen är även utrustad med justerbara strumpebandshållare att fästa i strumporna och den är också försedd med ett avtagbart bälte. I detta bälte, försett med öglor, hänger många ting som möjliggör en rolig stund i sängkammaren; handbojor, paddel, en mask att bära för ögonen, en lila piska samt ett tättsittande halsband.

Handskarna ingår inte men finns att köpa separat.

Kinky underklädesset i åtta delar Visa stor bild

Fler bilder på kinky underklädesset i åtta delar

 Kinky underklädesset i åtta delar, 2
Relaterat till Kinky underklädesset i åtta delar: underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info