Stygg sjuksköterska, kostym

719 krsh-96166
Stygg sjuksköterska, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett sensuellt och lockande underklädesset i fyra delar som föreställer en stygg och utmanande sjuksköterska. Ingår gör en topp, en minikjol, huvudbonad samt stockings.

Den skira behån är av mjuk och bekväm modell med trekantsformade kupor och knyts bak i både nacke och rygg. Bh-toppen är tillverkad i ett lätt transparent tyg, kantad med röda band samt prydd med små sjukhuskors på såväl kuporna som emellan dem.

Minikjolen är mycket liten och tillverkad i ett skirt och transparent tyg. Röda band förser dess kanter och baktill är kjolen dekorerad med en attraktiv snörning. Justerbara strumpebandshållare inkluderas också i denna läckra och lockande kjol, som likt behån pryds med kors.

Medföljer som fulländande komplement till denna sensuella kostym gör en liten sjuksystershatt som pryds av ett sjukhuskors samt skira lårhöga stockings med bred överkant där kjolens strumpebandshållare fäster utmärkt.

Handskar ingår ej men finns att köpa separat.

Tvättråd: handtvätt 40°
Stygg sjuksköterska, kostym finns även i kategorierna:
Stygg sjuksköterska, kostym Visa stor bild

Fler bilder på stygg sjuksköterska, kostym

 Stygg sjuksköterska, kostym, 2 Stygg sjuksköterska, kostym, 3
Relaterat till Stygg sjuksköterska, kostym: kostym, sjuksköterska.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info