Tredelat underklädesset, french maid, plus size

549 krstm-x9258
Tredelat underklädesset, french maid, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett utmanande och iögonfallande underklädesset i tre delar som föreställer en french maid. Setet består av ett förkläde, en hårdekoration samt en matchande stringtrosa.

Förklädet är av utmanande modell med öppna sidor och rygg. Bygelförsedda kupor stödjer bysten och knytband vid höften samt knäppning i rygg håller förklädet på plats. Förklädet är tillverkat i ett vackert spetstyg med blommigt mönster, och kantas såväl upp- och nedtill som i sidorna av söta volanger. Nedtill är förklädet dekorerat med två rosettprydda fickor och en liten rosett finns även mellan kuporna.

Som komplement och för att förstärka french maid-känslan medföljer även en hårdekoration samt en enkel, matchande stringtrosa.

Dammvippa och handskar ingår inte.

Detta charmiga underklädesset finns i stora storlekar.

Tredelat underklädesset, french maid, plus size finns även i kategorierna:
Tredelat underklädesset, french maid, plus size Visa stor bild

Fler bilder på tredelat underklädesset, french maid, plus size

 Tredelat underklädesset, french maid, plus size, 2
Relaterat till Tredelat underklädesset, french maid, plus size: french, maid, underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info