Underklädesset med förkläde

389 krce-1951
Underklädesset med förkläde är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Otroligt tjusigt underklädesset med inspiration från en ”maid” då det bl.a. ingår ett charmerande förkläde i setet. Detta underklädesset består av en topp i form av ett förkläde med inbyggd BH. Förklädet är sytt av ett glansigt tyg av satin med dekorationer i form av vacker spets som exempelvis pryder förklädets alla kanter, på sidorna, nedtill och i urringningen. Förklädet är helt öppen i ryggen och har ordentliga kupor som ger rikligt med stöd. Dessa kupor dekoreras av en fin rosett och nedtill ett band i kontrastfärg vilket skapar en smickrande och kvinnlig figur. Förklädet dekoreras även av små söta fickor nedtill med fina rosetter och spets.

Trosorna som ingår i detta set är små och mycket lockande. Trosorna utgörs av ett fint transparent tyg och dekoreras av fina kontrastfärgade kanter och baktill av charmerande volangrader som skapar en söt och lekfull look.

I setet ingår även ett mycket fint diadem av vackert glansigt tyg med en charmig spetskant.

Underklädesset med förkläde finns även i kategorierna:
Underklädesset med förkläde Visa stor bild

Fler bilder på underklädesset med förkläde

 Underklädesset med förkläde, 2 Underklädesset med förkläde, 3
Relaterat till Underklädesset med förkläde: förkläde, underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info