Showgirl, kostym

1 049 krsh-7413
Showgirl, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexig och raffinerad showgirlkostym i ett set om två delar. En läcker och förförisk klänning i ett utmanande snitt och fjädrar att ha i håret.

Klänningen i rikt dekorerad med broderier, spetsar, volanger och fransar. I huvudsak består klänningen av lila spandex överdragen med elastiskt svart nät. Överdelen på klänningen är udda skuren med ojämn urringning, smala axelband med diskreta bågformade spetskanter. Nedhasade på armarna finns ytterligare ett axelband med tunna fjäderplymer. Kanten i urringningen och bak över ryggen är dekorerad med rynkad spets. Från urringningen och ner till midjan finns ett läckert mönster bestående av en tunt tyg broderat med paljetter. Kjoldelen är dels diagonalt skuren och lång i ena sidan, och är dels kort och rakt skuren i andra sidan. Längs med kanten i den diagonala delen är plagget dekorerat med tunna fjäderplymer. Och i flera rader längs med den korta kjoldelen finns rynkade spetsvolanger. Det är en uppseéndeveckande och fräck klänning.

De övriga plagg som visas på bilderna ingår inte, men stay-ups finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Showgirl, kostym finns även i kategorierna:
Showgirl, kostym Visa stor bild

Fler bilder på showgirl, kostym

 Showgirl, kostym, 2 Showgirl, kostym, 3 Showgirl, kostym, 4
Relaterat till Showgirl, kostym: kostym, showgirl.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info