Sommartös, kostym

959 krsh-7415
Sommartös, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Söt och förförisk sommartös-kostym i en sagolik modell inspirerad från den klassiska figuren Li'l Bo-Peep, om än i en mer utmanande tappning.

Setet är om tre delar och består av en klänning, en bahytt (gamaldags halv hatt för kvinnor) med knytband och en herdestav. Klänningen är gjord i en vacker stil med små puffärmar och är något utställd nertill. Urringningen är rektangulär och klänningsmodellen kort. Kostymen är gjord i elastisk, ljusblå bomull med vita prickar. I midjan delas klänningen av med ett vitt band, och över bysten fortsätter det vita tyget, likaså i puffärmarna. Sommartös-kostrymen är dekorerad med stora blå/vita rosetter med prickar mitt fram i klänningens överkant, och jämt fördelat i dess nederkant. I samma nederkant finns också en söt, vit volangkant fästad. Puffärmarna och urringningen är också dekorerad med små volangkanter. Bahytten är gjord i samma material som klänningen och har vita knytband att knyta under hakan, och en söt spets längs med dess överkant. Herdestaven är vit och har en fin, luddig dekoration i under dess krok.

Denna kostym gör garanterat succé på festen, söt och oskuldsfull som den är.

Övriga produkter på bilden ingår inte, men underkjolen finns att köpa separat.

Sommartös, kostym finns även i kategorierna:
Sommartös, kostym Visa stor bild

Fler bilder på sommartös, kostym

 Sommartös, kostym, 2
Relaterat till Sommartös, kostym: kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info