Klassisk

Produkter innehållandes klassisk:

Klassisk korsett med spetskant, plus size Smakfull korsett i en klassisk modell som stramar åt och ger kroppen en kvinnlig figur.

Klassisk korsett med spetskant Vacker korsett med push-up BH för ett snyggt dekolletage.

Klassisk formande trosa Formande trosa i en klassisk modell med en hög midja.

Klassisk stilren korsett Elegant och mycket stilren korsett i en läcker modell som ger kroppen en vacker silhuett.

Bustier med klassisk spets, plus size Vacker bustier med vadderade kupor som smickrar kroppen och framhäver bysten på ett smakfullt vis.

Bustier med klassisk spets Vacker bustier med vadderade kupor som smickrar kroppen och framhäver bysten på ett smakfullt vis.

Klassisk tangatrosa med rosdetalj En klassisk tangatrosa av klädsam och snygg modell med slät yta och lätt naggad överkant.

Klassisk push-up BH med rosdetalj Stilren BH i en mycket praktisk push up-modell som lyfter upp och formar bysten.

Klassisk strumpbyxa i hög kvalité 3D Tunn strumpbyxa som är gjord i ett följsamt material, smiter åt kring benen på ett skönt och smickrande vis.

Klassisk strumpbyxa i hög kvalité, 20den Följsamma strumpbyxor i 20 denier som ger benen ett slimmat utseende och en vacker linje, samtidigt som de döljer små skönhetsfel och hårväxt.

Formande trosa i klassisk modell Formande trosa med hög midja och gördeleffekt som ger en slankare mage.

Stockings och höfthållare i nät De stockings som medföljer är sydda i en klassisk modell som sitter följsamt mot kroppen och når en bra bit upp över knäna.

Klassiskt mönstrad korsett med plisserade band, plus size Klassisk korsett som formar och smickrar kroppen.

Stay-ups med strass och söm bak Läckra stay-ups i en klassisk modell som når högt upp på låren.

Höfthållare i romantisk spets Romantisk höfthållare i en klassisk modell som är öppen framtill och har inbyggda strumpeband.

Väska med smiley Denna väska är gul och smyckas av ett fint tryck av en glad mun och ett par ögon vilket tillsammans med väskans bakgrund skapar en klassisk smiley-gubbe.

Stay-ups i nät Förföriska stay-ups i en mycket klassisk, hög modell som är ett måste i varje kvinnas garderob.

Zombie, balens drottning, maskeradkostym, plus size Likaså gör en klassisk ”balens drottning”-krona med läckra strasstenar i en smakfull form.

French maid, maserkadtillbehör Förklädet är sytt i en klassisk modell som knyts baktill med ett band i en kontrastfärg.

Minihatt i sammet med fjäder och kedja Fin minihatt i en klassisk modell som utgörs av ett sammetstyg vilket bidrar till en mystisk känsla.

Polismössa med paljetter Fräck polismössa i en klassisk modell som dekoreras av många lekfulla detaljer.

Lyxiga accessoarer, french maid, maskeradtillbehör Läckert maskeradset som består av accessoarer och tillbehör till en klassisk french maid-dräkt.

Sensuell nörd, maskeradkostym Glasögonen har en klassisk nördstil och pryds av en bit tejp på bågarna vilket skapar den rätta looken.

Kattdräkt med paljetter, maskeradkostym Korsetten är sydd i en klassisk modell och dekoreras i breda ränder framtill av många snygga paljetter.

Askungen, maskeradkostym Detaljrik maskeraddräkt som föreställer Askungen och innefattar korsett, kjol, ärmar, halsband och hårband.

Lurviga benvärmare Charmiga benvärmare i en klassisk modell som kommer att få dig att sticka ut från mängden på ett positivt sätt.

Kanindräkt, maskeradkostym Läcker maskeraddräkt föreställande en förförisk kanin vilket är en klassisk och utmanande utstyrsel till maskeraden.

Sexig militärflicka, maskeradkostym Den medföljande hatten är av klassisk liten militärmodell i grön färg med svarta kantband.

Polisklänning med lysande bälte, maskeradkostym Andra roliga attribut som förstärker maskeradkänslan är en hatt av klassisk polismodell med en blank skärm och en skinande polisbricka samt handklovar.

Sexig polis, lackliknande jumpsuit, maskeradkostym Till denna jumpsuit medföljer en klassisk polishatt.

Häxa, maskeradkostym Den matchande hatten är av klassisk häxmodell med spetsig topp och runt brätte.

Trosa med brodyrkanter Elegant trosa i en klassisk och stilren modell som sitter mycket bekvämt mot huden.

Strumpbyxor med dödskallar Läcker strumpbyxa i en klassisk, följsam modell som utgörs av ett småmaskigt tyg av nät.

Stockings med bred snörning Dessa stockings är sydda i en klassisk modell och utgörs av ett smidigt material.

Mönstrade stockings med snörning Eleganta stockings i en klassisk modell som når en bra bit upp på låren och utgörs av ett sofistikerat tyg i nät.

Stockings med rutor och ränder Stilrena stockings i en klassisk, hög modell av ett följsamt material som ger benen en smickrande silhuett.

Höfthållare med volanger, plus size Trendig höfthållare med inbyggda strumpeband och ett spänne baktill.

Höfthållare med volanger Trendig höfthållare med inbyggda strumpeband och ett spänne baktill.

Blommig trosa i spets med öppen gren Snygg trosa i en klassisk modell som passar alla olika stilar, speciellt då den finns tillgänglig i många fina färger.

Strumpbyxa med ränder och glimmande prickar Charmig strumpbyxa i en klassisk modell som utgörs av ett mycket följsamt och behagligt material.

Strumpbyxa med blommor Charmiga strumpbyxor i en klassisk modell som utgörs av ett följsamt och härligt material i hög kvalité.

Strumpbyxa med rosor Snygga strumpbyxor som är sydda av ett transparent och flexibelt material i en klassisk modell.

Babydoll med spets och rosett Iögonfallande babydoll i en klassisk modell med detaljer såsom ett fint nyckelhåll i ryggen.

Spetstrosa Romantisk trosa i en klassisk modell som kan bäras till alla olika tillfällen.

Småprickig trosa Elegant trosa i en klassisk modell som sitter mycket skönt mot huden och passar alla olika kroppsformer.

Elegant BH, upp till G-kupa En elegant och samtidigt bekväm behå av klassisk modell som ger bra med stöd även för en större byst.

Elegant trosa med blommönster Elegant trosa i en klassisk modell som med sin höga bekvämlighet passar alla olika tillfällen.

Stringtrosa med spets och brodyr Stringtrosans kanter är fint utsmyckade vilket ger den en klassisk och välklädd look.

Blommig BH, upp till I-kupa En bekväm och snygg bh av klassisk modell som ger bysten en fin form och bra med stöd, även för en större byst.

Lågt skuren stringtrosa i spets, plus size Smakfull stringtrosa i en klassisk modell med en lågt skuren midja vilket bidrar till att den kan bäras mycket diskret under många olika outfits.

Låg skuren stringtrosa i spets Smakfull stringtrosa i en klassisk modell med en lågt skuren midja vilket bidrar till att den passar otroligt bra till många olika outfits.

Låg stringtrosa i spets, plus size Denna läckra stringtrosa utgörs av ett vackert tyg i spets med ett romantiskt blommönster vilket skapar en klassisk men samtidigt sensuell look.

Leggings i blommig spets, plus size Trendiga leggings i en klassisk, lång modell som når ända ner till fotknölarna.

Stretchiga leggings i lamé, plus size Läckra leggings i en stilren och klassisk modell som når ner till fötterna och kan bäras till de flesta olika stilar.

Stretchiga leggings i lamé Snygga leggings i en klassisk, hellång modell som slutar vid fotknölarna.

Tunna stay-ups med spetskant, plus size Romantiska stay-ups i en klassisk modell som bärs snyggt till många olika stilar.

Tunna stay-ups med spetskant Läckra stay-ups i en klassisk modell som finns tillgängliga i flera olika färger vilket gör att de kan matchas snyggt till många olika stilar och outfits.

Klassiska stockings, plus size Mycket sofistikerade stockings i en klassisk modell som börjar strax över knäna och utgörs av ett tunt och fint material.

Stay-ups dekorerade med snörning och glimmande rosetter Läckra stay-ups i en klassisk modell som utgörs av ett tunt och smidigt material som utstrålar en känsla av exklusivitet.

Stay-ups i nät med rosett Förföriska stay-ups i en klassisk modell som når en bra bit upp på låret.

Stay-ups i nät, plus size Snygga stay-ups i en klassisk modell som är ett måste i varje kvinnas garderob då de kan matchas och bäras till alla olika stilar.

Stay-ups i nät med bred spets, plus size Förföriska stay-ups i en klassisk modell som når en bra bit upp på låren.

Nätstockings Fräcka nätstockings i en klassisk modell som är ett måste i varje kvinnas garderob.

Tunn strumpbyxa med stadigare överdel Elegant strumpbyxa i en mycket klassisk modell som bärs snyggt till alla olika stilar och tillfällen.

Nätstrumpbyxor med söm bak, plus size Baktill pryds strumpbyxan av en klassisk baksöm som följer hela benet och skapar en slankare silhuett.

Nätstrumpbyxor med söm bak Baktill smyckas dessa nätstrumpbyxor av en klassisk baksöm vilket är en mycket elegant detalj som förlänger benen samt ger dem en mer intressant look.

Linne med tryck Snyggt linne i en klassisk modell med smala axelband.

Trosa med infälld spets Klassisk och romantisk bomullstrosa med infälld spets på sidorna.

Stay-ups med spetskant Ljuvliga stay-ups i en lång, mycket klassisk och elegant modell.

Nätstrumpbyxor Lekfulla nätstrumpbyxor i en klassisk modell med ungdomliga detaljer.

Högklackad sko med strasstenar och öppen tå Otroligt läckra pumps i en klassisk modell med liten platå, hög klack samt den mycket snygga detaljen som innebär att de har en öppen tå.

Bustier med nitar och fisknät Klassisk bustier i en ungdomlig modell som ger kroppen en vacker silhuett och rikligt med stöd.

Strumpbyxa med mönster på benets utsida Eleganta strumpbyxor i en klassisk form som utgörs av ett fint genomskinligt tyg som är mycket flexibelt och har en hög kvalité.

Strumpbyxa med vridna vågor Trendiga strumpbyxor i en klassisk modell som bärs snyggt till vardags liksom till fest.

Strumpbyxa med S-mönster Smakfulla strumpbyxor som är sydda i en mycket klassisk modell av ett transparent, flexibelt och mycket behagligt material.

Strumpbyxa med mönster på bakidan Följsam strumpbyxa i en klassisk, mycket sofistikerad modell som är ett måste i varje kvinnas garderob.

Strumpbyxa med V-format mönster Tjusig strumpbyxa i en klassisk, stilren modell som passar alla olika stilar.

Strumpbyxa med tulpaner Lekfulla strumpbyxor i en klassisk modell av ett flexibelt, transparent material som utger en känsla av exklusivitet.

Höfthållare i satin, plus size Elegant höfthållare i en klassisk och stilren modell som är måste i varje kvinnas garderob.

Romantisk teddy i spets Denna teddy är sydd i en klassisk modell med vackra vågade kanter då de följer tygets mönster samt en läcker urringning som smyckas av en söt blomma.

Stockings med rosett, strass och spets Iögonfallande stockings i en elegant och klassisk modell.

Stockings med rosett och fjäder Sofistikerade stockings i en lång, klassisk modell som utstrålar en sensuell känsla.

Strumpbyxa med mönster på ankeln Smakfull strumpbyxa i en mycket klassisk modell men som smyckas av en fin detalj i form av ett trendigt mönster på ankeln.

Skimrande bustier med spetskilar Denna bustier är sydd i en klassisk modell med ordentliga kupor som ger rikligt med stöd och en charmerande knäppning framtill.

Mönstrad korsett med röda detaljer, plus size Urtjusig korsett i en klassisk modell med många fina detaljer.

Mönstrad korsett med röda detaljer Urtjusig korsett i en klassisk modell med många fina detaljer.

Elegant BH, upp till I-kupa En klassisk spetsbehå perfekt utformad för kvinnor med lite större bröst.

Elegant korsett med bred snörning, plus size Charmerande korsett i en klassisk modell som passar för alla olika kroppstyper då den finns tillgänglig i många olika storlekar.

Elegant korsett med bred snörning Klassisk korsett i en elegant modell som passar för många olika tillfällen.

Randig trosa med spets Trendig trosa i en klassisk modell som passar för alla olika tillfällen.

BH med diskreta ränder, upp till I-kupa Behån är sydd i en klassisk modell av ett fint material med lite glans och trendiga ränder vilket skapar en tidlös look.

Babydoll med spetskupor, plus size Iögonfallande babydoll i en klassisk och mycket snygg modell med ordentliga kupor som bidrar till en hög bekvämlighet.

Glittrande korsett med små paljetter, plus size I bak är korsetten utrustad med en klassisk korsettsnörning och i sidan finns en praktisk knäppning för enklast möjliga på- och avtagning.

Lång skir klänning med strassdetaljer Till denna romantiska klänning medföljer även en klassisk liten stringtrosa.

Glittrande korsett med små paljetter I bak är korsetten utrustad med en klassisk korsettsnörning och i sidan finns en praktisk knäppning för enklast möjliga på- och avtagning.

Maskeradmask med band och fjädrar Masken dekoreras även av fina linjer samt på ena sidan av en dramatisk applikation med fjädrar, band och en klassisk brosch med en sten av strass.

Stay-ups i nät De dekoreras baktill av ett fint mönster i nättyget som följer hela benet och spelar rollen som en klassisk baksöm.

Knästrumpor Trendiga knästrumpor i en fin, klassisk och stilren modell som slutar precis under knät.

Body i microfiber Underbar body i en mycket klassisk och stilren modell med smala axelband och en vackert rundad urringning.

Stringshorts Eleganta stringshorts i en klassisk och stilren modell som är bredare framtill men har string baktill.

Höfthållare med blommönstrad spets Ljuvlig höfthållare i en klassisk, mycket elegant modell, perfekt för dig som vill klä dig i något romantiskt och iögonfallande vackert.

Push-up BH med blommönstrad spets Ljuvlig BH i en klassisk push-up modell som ger brösten rikligt med stöd och en mycket vacker form.

Trosa med färgade dekorationer Otroligt snygg trosa i en klassisk modell med många fina detaljer.

Poliskostym, maskeradkläder, plus size I setet ingår även en liten fräck slips i klassisk modell och snygga handskar utan fingrar med en öppning på handen.

Nätstrumpbyxa med söm bak Dessa behagfulla strumpbyxor pryds baktill av en söm som följer hela benet och skapar en vacker silhuett och en klassisk look.

Strumpebandshållare Elegant höfthållare i en klassisk modell med många vackra detaljer.

Nätstrumpbyxor Dessa strumpbyxor pryds av ett läckert rutmönster som skapar en mycket klassisk look och kan därmed matchas till alla olika stilar.

Trosa Charmig trosa i en klassisk modell som med sin tidlösa look passar för alla tillfällen.

Stockings med baksöm Mycket trendiga stockings i en klassisk modell som når en bit över knäna.

Strumpbyxa Denna detalj skapar en snygg kontrast till resterande strumpbyxa, som är av en klassisk modell, vilket skapar en fräsch look.

Trosa med klassiskt, diskret blommönster Ljuvlig BH i en klassisk men samtidigt mycket sensuell modell som passar för alla olika tillfällen.

Strumpbyxa med högaffelmönster Strumpbyxorna är i en klassisk modell, följsamma och förstärkta över rumppartiet men har en detalj utöver det vanliga.

Stockings i stormaskigt nät, med inbyggd höfthållare Tilldragande stockings i ett överdimensionerat, stormaskigt nät-tyg med en inbyggd höfthållare.

Strumpbyxa med öppningar Eleganta strumpbyxor i en klassisk tappning, men med stora öppningar upptill.

Strumpbyxa med baksöm Dessa strumpbyxor pryds baktill av en klassisk baksöm, alltså en söm som följer hela benet och skapar en mycket elegant look.

Strumpbyxa med baksöm Klassisk och sofistikerad strumpbyxa i ett flexibelt, transparent material.

Nätstrumpbyxa med rosett och baksöm Snygg strumpbyxa i en klassisk modell av nät men med många fina detaljer.

Nätstrumpbyxa med baksöm Förföriska strumpbyxor i en stilren klassisk modell av ett attraktivt tyg av nät, ett måste i varje kvinnas garderob.

Trosa med mönstrad kil, plus size Klassisk trosa i en sofistikerad modell med härliga material som utger en känsla av exklusivitet.

Mjuka boxershorts Boxershortsen är sydda i en klassisk modell som passar för alla tillfällen med en linning av mjukt resår med tryck upptill och sömmar som ramar in framtill.

Boxershorts utan sömmar Stilfulla boxershorts i en klassisk modell som passar för alla olika tillfällen.

Shorts med lackkant Snygga shorts i en kort och åtsmitande modell som passar perfekt för varma dagar liksom för kalla, då de kan matchas med en klassisk strumpbyxa.

Stockings i nät Tilldragande stockings i en klassisk och stilren modell utan överflödiga detaljer, vilket gör att dessa stockings kan matchas till de flesta stilar.

Stockings med spindenätsmönster Dessa två är anslutna till varandra genom en lång tråd som följer benet och agerar en klassisk baksöm på stockingen.

Stay-ups i nät med rosetter Läckra stay-ups i en klassisk modell av ett fint och smakfullt tyg av nät.

Stockings i nät Läckra stockings i en klassisk och mycket stilren modell som passar utmärkt till många olika stilar.

Julunderkläder, BH och minikjol Denna BH är klassisk till formen och ger dina bröst ordentligt med stöd.

Stay-ups med söm bak med hög häl Dessa stay-ups pryds baktill av en klassisk baksöm och har i övre kant en mycket bred linning.

Strumpbyxa med 3D-mönster på sidan Strumpbyxan är klassisk och simpel men har vid ankeln en mycket vacker detalj i form av ett mönster som kan liknas en växt.

Klassiska byxor Sofistikerade byxor som passar för alla olika tillfällen, då de är sydda i en klassisk modell som slutar vid fotknölarna kan de enkelt matchas till många olika snygga stilar.

Stockings i nät, plus size Läckra och tilldragande stockings i en mycket klassisk och stilren tappning.

Sagolik Snövit, maskeradkläder, plus size Denna maskeraddräkt är tillverkad i ett glansigt satinmaterial och har klara, glada färger i klassisk Snövitstil.

Förförisk halloweenhäxa, maskeradkläder Medföljer gör också en festlig hatt i en klassisk spetsig häxmodell som pryds med ett orange band.

Sagolik Snövit, maskeradkläder Denna maskeraddräkt är tillverkad i ett glansigt satinmaterial och har klara, glada färger i klassisk Snövitstil.

Gullig Alice i Underlandet, maskeradkläder Denna maskeradkostym består av en söt klänning i klassisk Alice-stil.

Skolflicka, maskeradkläder Maskeraddräkt föreställande klassisk skolflicka i sexig tappning.

Piratkostym, maskeraddräkt Kragen är klassisk och har en snygg fotbollssnörning i halsöppningen.

Poliskonstapel, maskeraddräkt Hatten är av klassisk modell med skinande skärm och ett blänkande emblem.

Indiankostym med tomahawk, maskeraddräkt Till denna klänning medföljer en tomahawk vilket är en klassisk stridsyxa i fina färger samt en härlig huvudbonad.

Prinsessklänning, maskeraddräkt Fantastisk prinsessklänning i en fantasifull modell som med hjälp av en krona och handskar, vilka medföljer i detta set, skapar en fantastisk sagolook.

Käck seglarkostym, maskeradkläder En käck seglarkostym i två delar som innehåller en byxdress samt en hatt.

Flirtig, marin klänning, maskeradkläder Klänningen är kort och ärmlös, med en klassisk seglarkrage som baktill pryds av stjärnor.

Glittrande seglarkostym, maskeradkläder Glittrande paljetter översållar toppens hela yta och den är även försedd med en klassisk seglarkrage som i bak är dekorerad med ett stort guldankare.

Änglavingar Vingarna är sydda av fina lager av mäktiga fjädrar i en klassisk form.

Cape med volanger i satin Charmig cape i en klassisk modell som har en fin luva och knyts framtill i ett vackert band.

Vingar och gloria Vingarna är sydda i en klassisk form och utgörs av många lager av häftiga fjädrar som bildar en mycket spännande och dramatisk look.

Brandmanshatt Klassisk brandmanshatt som passar flera av våra maskeradutstyrslar perfekt.

Brandmanshatt Lekfull brandmanshatt i en klassisk modell av plast.

Kritstrecksrandig minihatt Denna minihatt är sydd i en klassisk modell, men i en förminskad storlek, av ett sofistikerat material med ett kritstrecksrandigt mönster.

Tomtemössa / Tomteluva Mycket klassisk tomteluva i en traditionell modell som passar många av våra fina julinspirerade maskeraddräkter.

Hatt med rosett och blomma Charmerande minihatt i en förtjusande, rund och klassisk modell.

Långa spetshandskar Uppseendeväckande handskar i en mycket klassisk modell.

Blommönstrade strumpbyxor Dessa tjusiga strumpbyxor pryds av ett vackert mönster av stora, eleganta blommor och blad som skapar en lekfull men samtidigt klassisk look.

Strumpbyxor med annorlunda rutmönster Dessa strumpbyxor dekoreras av ett läckert och unikt rutmönster som skapar en klassisk men samtidigt mycket rolig look.

Klassiska boxershorts med ben Klassisk boxershorts i en tight och åtsmitande modell med längre ben, det perfekta basplagget som är ett måste i varje mans garderob.

Klassiska boxershorts med korta ben Sportiga boxershorts i en klassisk modell med korta ben och linning med tryck som bör finnas i varje mans garderob.

Höfthållare i spets, plus size Elegant höfthållare i en klassisk modell som är öppen framtill.

Vita herrstrumpor med pusselbitar Sköna herrstrumpor i klassisk modell.

Rutiga herrstrumpor Klassisk herrstrumpa i glatt rutmönster.

Korsett i brokad, plus size Snygg och klassisk korsett som passar vid alla tillfällen.

Strumpbyxa i nät Klassisk strumpbyxa i finmaskigt nät som hålls uppe med hjälp av ett elastiskt band i midjan.

BH utan stöd, upp till E-kupa Baktill knäpps behån med en klassisk hysk- och hakknäppning.

Amnings-BH Baktill knäpps plagget med en klassisk hysk- och hakknäppning.

BH med bygel, upp till G-kupa Baktill knäpps plagget med en klassisk hysk- och hakknäppning.

BH med diskret mönster, upp till G-kupa Axelbanden är reglerbara och baktill finns en klassisk hysk- och hakknäppning.

BH, upp till F-kupa Behån har smala reglerbara axelband, och baktill finns en klassisk hysk- och hakknäppning.

BH med push-up, upp till F-kupa Behån har smala reglerbara axelband, och baktill finns en klassisk hysk- och hakknäppning.

BH med bygel, upp till F-kupa Baktill finns en klassisk hysk- och hakknäppning.

BH med bygel, upp till E-kupa Mellan kuporna prydd med en söt rosett och längs med plaggets nederkant försedd med en liten naggad kant, baktill finns en klassisk hysk- och hakknäppning.

Amnings-BH Baktill försedd med en klassisk hysk- och hakknäppning .

Hög trosa med riklig spets Smakfull trosa i en klassisk, hög modell som är sydd av ett mjukt och elastiskt material som känns skönt mot huden.

Boxershorts i charmeuse Plagget är av klassisk modell med et en resårlinning upptill.

Linne och boxertrosor med hjärtmönster Boxertrosorna är gjorda i klassisk modell.

Babydoll med stor rosett Plagget har något vadderade, bygelförsedda kupor och är av klassisk behåmodell upptill.

Söt babydoll klänning Plagget har mjukt vadderade, bygelförsedda kupor och ser ut som en klassisk behå upptill.

Strumpbyxa i mikrofiber, plommon Klassisk strumpbyxa i det härliga materialet mikrofiber som är mycket komfortabelt och har en hög hållbarhet.

Strumpbyxa i mikrofiber, jeans Dessa strumpbyxor är sydda i en mycket klassisk och stilren modell och finns tillgängliga i flera spännande färger.

Skoluniform Nedtill är plagget plisserat i enkelt enfärgat material i klassisk skoluniformsstil.

Sömlös t-shirt i mycket hög kvalitet Perfekt baströja i en otroligt snygg, åtsmitande och klassisk t-shirtmodell med korta ärmar och fin urringning.

BH med bygel och spets Mitt fram, mellan kuporna finns en söt liten rosett och baktill finns en klassisk behånäppning av hus- och haktyp och axelbanden är reglerbara.

Strumpbyxa med tigertatuering Läckra strumpbyxor i en klassisk modell av ett transparent material.

Nätstrumpbyxor med baksöm och strass Tilldragande strumpbyxor av ett snyggt tyg av nät i en klassisk modell.

Julunderkläder Tomteluvan som ingår är mycket klassisk till modellen.

Masserande strumpbyxa, 40den Klassisk strumpbyxa i ett smidigt, transparent tyg med en härlig masserande effekt för fötterna.

Masserande strumpbyxa Strumpbyxa i en klassisk och stilren modell i ett transparent tyg som passar till alla olika stilar.

Slimmande strumpbyxa, 20 den Smickrande strumpbyxor i en klassisk modell av ett tunt material som kan matchas till alla olika sorters stilar.

Slimmande strumpbyxa, 40 den Smickrande strumpbyxor i en klassisk modell som kan matchas till alla olika stilar.

Baddräkt med knytband i nacke och rygg, silver Över- och underdelen är en klassisk bikini och mellan delarna går baddräkten i ett stort kryss med ett spänne i mitten.

Stockings med spetstopp, plus size Snygga, lårhöga strumpor i ett tunt transparent material i en klassisk och tidlös tappning.

Tangakalsong Snyggtangakalsong i en mycket klassisk modell, med en linning med ett tryck i övre kant.

Nätstrumpbyxa med hög midja Klassisk strumpbyxa med fisknätsmönster som går upp till midjan.

Tunnare strumpbyxa i hög kvalitet, 15den Mycket snygg och klassisk strumpbyxa i tonat tyg.

Strumpbyxa med stöd Klassisk strumpbyxa i ett tunt och komfortabelt material med en hög hållbarhet.

Stockings och höfthållare i ett Eleganta och mycket praktiska stockings med en inbyggd höfthållare.

Strumpbyxor för gravida, med stöd De är sydda i en klassisk modell och skapar en tidlös look.

Höfthållare med pikerad brodyr, plus size Vacker höfthållare i en klassisk modell som är öppen framtill.

Höfthållare med läcker spets, plus size Tilldragande höfthållare i en klassisk och raffinerad modell.

Kimono, plus size Denna kimono är sydd i en klassisk modell som slutar strax över knäna och har ärmar som når en bit över halva armen.

Tajt stringkalsong med ring Stilren stringkalsong i en enkel och klassisk modell som passar för alla tillfällen.

Mjuka boxershorts i charmeuse Dessa boxershorts är sydda i en klassisk modell, de har långa ben och en gylf framtill.

Långa, eleganta handskar Långa handskar är en klassisk accessoar till balen, bröllopet eller galamiddagen.

Stay-ups med spetstopp Läckra stay-ups i ett transparent och följsamt material i en stilren och klassisk tappning.

Stockings, med söm bak Baktill pryds dessa stockings av en klassisk söm, en så kallad baksöm, som ger ett väldigt raffigt och sofistikerat intryck.

Strumpbyxor med formade effekt Strumpbyxorna är sydda i en klassisk modell och kan matchas till alla olika stilar.

Klassiska strumpbyxor med söm Strumpbyxan har en dekorativ söm baktill vilket gör att benen ser längre och smalare ut, det är också en detalj som flirtar lite med mode från tidigare årtionden och klassisk Hollywoodglamour.

Tjocka strumpbyxor med 86% bomull Härliga strumpbyxor i en klassisk modell, ett måste i varje kvinnas garderob.

Strumpbyxor för gravida, med stöd Eleganta strumpbyxor i en mycket klassisk modell som är speciellt sydda för att passa de som är gravida.

Strumpbyxor för fastare rumpa och mage Eleganta strumpbyxor i en klassisk modell men med många finesser.

Tunna strumpbyxor Mycket eleganta och tunna strumpbyxor av ett transparent och åtsmitande material i en mycket klassisk modell.

Stay-ups med bred topp i spets Eleganta stockings i en mycket klassisk och sofistikerad tappning.

Tunna strumpbyxor för varma dagar Fina strumpbyxor i en klassisk och stilren modell som passar för alla.

Nätstrumpbyxor Strumpbyxor i ett mycket komfortabelt material av lycra i en klassisk modell med ett läckert nätmönster.

G-string med spetskanter Klassisk stringtrosa av modellen g-string.

Jacka i skinn-imitation Denna skinnjacka är sydd i en klassisk modell med tre knappar och en urringning som skapar en sensuell känsla.

Kjol i skinn Snygg kjol i en klassisk modell som är ett måste i varje kvinnas garderob.

Läcker polis, kostym Till denna häftiga outfit medföljer en klassisk polishatt med en skärm, ett band och ett polisemblem.

Utmanande polis, maskeradkostym Till korsetten levereras även en stilren och bekväm stringtrosa, en klassisk polismössa i lack med skärm och polisemblem samt läckra handklovar som är fästa i en kedja och försedda med mjuk fuskpäls inuti.

Gnistrande julklänning med tillbehör, plus size Medföljer gör även en klassisk tomteluva med pälskant och pälsboll, ett vinylbälte att bära i midjan samt en matchande stringtrosa.

Gnistrande julklänning med tillbehör Medföljer gör även en klassisk tomteluva med pälskant och pälsboll, ett vinylbälte att bära i midjan samt en matchande stringtrosa.

Maskeradmask i sammet Vacker ögonmask i en klassisk modell som utstrålar en underbar känsla av mystik.

Minihatt med paljetter och rosett Otroligt charmig minihatt i en klassisk silhuett med många spännande detaljer.

Mjuka boxershorts Klassisk boxershorts som utgörs av ett mycket behagligt tyg i mjuk bomull.

Korsett med skir spets, plus size Framtill har denna korsett en diskret knäppning och baktill en klassisk snörning.

Lyxig satinkorsett med strasstenar, plus size Denna korsett är sydd i en klassisk modell som ger kroppen en vacker silhuett.

Strumpbyxa med rosetter Eleganta strumpbyxor i en klassisk modell som sitter bekvämt mot huden och utstrålar en tilltalande look.

Korsett med skir spets Framtill har denna korsett en diskret knäppning och baktill en klassisk snörning.

Korsett med paljettmönster Denna korsett är sydd i en klassisk modell med fina former som framhäver de kvinnliga kurvorna och skapar en mycket tilltalande silhuett.

Ond drottning, maskeradkostym Till klänningen medföljer en klassisk krona med paljetter och stenar som matchar klänningen, ett trendigt halsband som sitter nära inpå halsen och fina armband.

Hjärter dam, maskeradkostym Kronan är gjord i en klassisk silhuett med fina hjärtdekorer.

Zigenerska, maskeradkostym Bustiern är tillverkad i en klassisk silhuett med ett fint halterneck-axelband.

Fru hattmakare, maskeradkläder Snyggt maskeradset som föreställer fru hattmakare och består av en bustier, en tyllkjol samt en minihatt.

Hjärter dam, maskeradkostym Kronan som levereras tillsammans med denna klänning är av klassisk modell och pryds av iögonfallande hjärtan.

Prickiga strumpbyxor Lekfulla strumpbyxor som är sydda av ett följsamt, transparent material i en klassisk modell.

Strumpbyxa med gnistrande mönster Läcker strumpbyxa i en klassisk modell som utgörs av ett transparent och följsamt tyg i god kvalité.

Bladmönstrad strumpbyxa Iögonfallande strumpbyxor i en klassisk, följsam modell.

Volangkantad korsett Spännande korsett som utstrålar en klassisk men samtidigt lekfull känsla.

Elegant korsett i sammet Läcker korsett i en klassisk modell som framtill utgörs av ett iögonfallande sammetstyg.

Korsett med sammetsdetaljer Korsetten är sydd i en klassisk modell som stramar åt och skapar en riktigt läcker silhuett.

Sammetskorsett med dubbel snörning Riktigt snygg korsett i en klassisk modell som ger kroppen en kvinnlig silhuett samt levereras med avtagbara strumpeband och axelband.

Prickig höfthållare med söta blommor Romantisk höfthållare i en klassisk modell som är hög i midjan och har inbyggda strumpeband.

Strumpebandshållare i spets Smakfull strumpebandshållare i en klassisk modell som utstrålar en känsla av elegans.

Amnings-BH, upp till K-kupa Denna BH är sydd i en klassisk modell som ger rikligt med stöd och pryds av fin spets med ett romantiskt mönster.

Korsett med dekorativ snörning, plus size Denna korsett är sydd i en klassisk modell som ger kroppen en feminin figur och har en knäppning baktill.

Korsett med dekorativ snörning Denna korsett är sydd i en klassisk modell som ger kroppen en feminin figur och har en knäppning baktill.

Romantisk bustier med strasshjärta, plus size Denna bustier är sydd i en klassisk modell som knäpps baktill och har ett diskret axelband som kan knytas i nacken.

Romantisk bustier med strasshjärta Denna bustier är sydd i en klassisk modell som knäpps baktill och har ett diskret axelband som kan knytas i nacken.

Enkel korsett med dragkedja och snörning, plus size Korsetten har framtill en snygg dragkedja och baktill en klassisk snörning.

Enkel korsett med dragkedja och snörning Korsetten har framtill en snygg dragkedja och baktill en klassisk snörning.

Teddy i spets och mesh Teddyn är sydd i en klassisk modell vars kupor och trosparti utgörs av ett vackert spetstyg med ett fint blommönster och utsmyckade kanter.

Linne i lack med snörning i ryggen Linnet har en klassisk form men dekoreras baktill av en bred snörning som följer hela ryggen och utgörs av ett snyggt band i en läcker kontrastfärg.

Pennkjol i lack Klassisk kjol i en fräck och modern tappning.

Romantiska stay-ups med spetstop Dessa stay-ups är sydda i en klassisk modell av ett transparent och följsamt tyg, samt smyckas de i övre kant av en blommönstrad spetsbård.

Silverglänsande korsett Korsetten är tillverkad i silverglänsande satin med skirt spetsöverdrag, och har en hakknäppning i fram samt en klassisk korsettsnörning i ryggen.

Babydoll i chiffong Elegant babydoll i en klassisk modell som är öppen framtill och har diskreta spännen mellan bysten.

Mjukt nattline i charmeuse Elegant nattlinne i en klassisk modell som finns tillgänglig i flera lekfulla färger.

Mjukt rundad korsett med lila inslag, plus size Denna korsett är sydd i en klassisk modell i en vacker form som ger kroppen en smickrad silhuett.

Julunderklädesset med fingerlösa handskar Ett läckert, julinspirerat underklädesset som består av en minikjol, ett par fingerlösa handskar och en tomteluva.

Ölservitris, Oktoberfest, maskeradkläder En übercharmig maskeradklänning som föreställer en servitris på en klassisk oktoberfest.

BH med mönstrad spetskant, upp till I-kupa Fin BH i en klassisk modell som ger rikligt med stöd och sitter mjukt mot kroppen.

Maskeradunderkläder med sjukskötersketema Medföljer gör också en matchande stringtrosa samt en sjuksköterskehatt av klassisk modell med ett typiskt kors.

Babydoll med prickig spets Elegant babydoll i en klassisk modell som är öppen framtill.

Sammetslent julunderklädesset Den matchande tomteluvan är klassisk och snygg, med pälsboll och pälskant.

Cirkusdomptör, maskeradkläder Axelklaffarna är sydda i en klassisk modell med knappar och spännande fransar.

Hustomteklänning med bjällror, maskeradkläder Medföljer gör också ett brett bälte med fyrkantigt spänne samt en klassisk tomteluva i sammet med pälskant och pälsboll.

Cylinderhatt i satäng En klassisk och elegant cylinderhatt av rak modell med litet brätte som bidrar till en stilig känsla.

Pirathatt med brustet hjärta Hatten är av liten, klassisk piratmodell som sitter snyggt på sniskan.

Guldkantad pirathatt En läcker uppåtböjd pirathatt av klassisk modell som passar utmärkt på maskeraden.

Pirathatt med guldkant En klassisk pirathatt med vackert böjda kanter som passar perfekt för maskeraden.

Sjökaptenshatt med guld och rosetter Hatten är av klassisk piratmodell med fin rynkning och dekorkantband i guld.

Viktoriansk brud, maskeradkläder Hatten är i klassisk modell och smyckas bland annat av vackra tyger i spets och av ett transparent flor.

Body med lång ärm och polokrage Smakfull body i en klassisk modell med polokrage och långa ärmar.

Turkos kostym, polis För att göra kostymen komplett följer även en snygg, hög krage med lackslips med tillsammans med nätstockings, handklovar och en keps i klassisk amerikansk polisstil.

Tomteluva Snygg, klassisk tomteluva som är gjord i mjukt och sammetsliknande material.

Tomtemor, set i tre delar Tomteluvan är av klassisk modell med en boll i slutet och en fluffig kant längs med plaggets öppning.

Jul-babydoll Transparent babydoll i en klassisk modell vars inre kanter dekoreras av ett härligt fluffigt tyg som ger denna babydoll en oemotståndlig julstämning.

Klassisk kroppsstrumpa Kroppsstrumpa i fisknätsmönster som är både uppeggande och klassiskt vacker.

Elegant topp i skir spets Ljuvlig topp i en klassisk t-shirt modell som passar och kan bäras till många olika stilar.

Höfthållare med stockings i nät Höfthållaren är sydd i en klassisk bred modell i ett mycket tilldragande tyg av nät.

Höfthållare med g-string, plus size Både trosan och strumpebandshållaren är sydda i en klassisk modell och dekoreras båda av en smakfull spets med ett förföriskt blommönster samt av söta, naggade kanter.

Underkläder i fisknät i tre delar Sexigt fisknätsmönster i klassisk stil.

Kroppsstrumpa i finmaskigt nät med djup v-urringning Tilldragande kroppsstrumpa i en klassisk, lång modell med långa ärmar och en öppen gren.

Kroppsstrumpa med volanger och rosettmönster Romantisk kroppsstrumpa i en klassisk modell med smala axelband om placeras på armarnas utsidor vilket skapar en utmanande look.

Långärmad kroppsstrumpa i nät med öppen gren Klassisk kroppsstrumpa som utgörs av ett tilldragande tyg i smidigt nät.

Fler underkläder med klassisk

För ytterligare underkläder med klassisk kan du göra en vanlig sökning med frasen klassisk.

Klänning, siden Klänningar Klassisk Kleopatra Knälång