Julinspirerat underklädesset i fem delar

1 299 krle-53085
Julinspirerat underklädesset i fem delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett charmigt julinspirerat underklädesset i fem delar. Setet består av en topp, höfthållare med bälte, G-stringtrosa, nätstrumpor samt tomteluva.

Den mjuka bh-toppen är tillverkad i ett stretchigt satintyg och är av modell med trekantsformade kupor vilka kantas med mjuk vit päls. Bh:n är dessutom prydd med en söt rosett mellan kuporna.

Den matchande höfthållaren är likt toppen kantad med mjuk päls och är dessutom försedd med ett bälte som i sin tur är dekorerat med ett strassprytt spänne. Höfthållaren inkluderar självfallet även strumpebandshållare.

Medföljer gör även en matchande G-stringtrosa i samma färger som övriga delar och lårhöga nätstrumpor med strassprydda spännen, likt de som pryder bältet, att fästa i strumpebandshållarna. En charmig tomteluva i matchande färg med pälskant och en mjuk boll i änden är en annan attiralj som inkluderas i detta charmiga underklädesset med julkänsla.

Handskarna ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Julinspirerat underklädesset i fem delar finns även i kategorierna:
Julinspirerat underklädesset i fem delar Visa stor bild

Fler bilder på julinspirerat underklädesset i fem delar

 Julinspirerat underklädesset i fem delar, 2
Relaterat till Julinspirerat underklädesset i fem delar: underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info