Julinspirerat underklädesset i fem delar

1 299 krle-53085
Julinspirerat underklädesset i fem delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett charmigt julinspirerat underklädesset i fem delar. Setet består av en topp, höfthållare med bälte, G-stringtrosa, nätstrumpor samt tomteluva.

Den mjuka bh-toppen är tillverkad i ett stretchigt satintyg och är av modell med trekantsformade kupor vilka kantas med mjuk vit päls. Bh:n är dessutom prydd med en söt rosett mellan kuporna.

Den matchande höfthållaren är likt toppen kantad med mjuk päls och är dessutom försedd med ett bälte som i sin tur är dekorerat med ett strassprytt spänne. Höfthållaren inkluderar självfallet även strumpebandshållare.

Medföljer gör även en matchande G-stringtrosa i samma färger som övriga delar och lårhöga nätstrumpor med strassprydda spännen, likt de som pryder bältet, att fästa i strumpebandshållarna. En charmig tomteluva i matchande färg med pälskant och en mjuk boll i änden är en annan attiralj som inkluderas i detta charmiga underklädesset med julkänsla.

Handskarna ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Julinspirerat underklädesset i fem delar finns även i kategorierna:
Julinspirerat underklädesset i fem delar Visa stor bild

Fler bilder på julinspirerat underklädesset i fem delar

 Julinspirerat underklädesset i fem delar, 2
Relaterat till Julinspirerat underklädesset i fem delar: underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn