Sensuell julkostym med små bjällror

1 049 krle-83605
Sensuell julkostym med små bjällror är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En liten flirtig och sensuell maskeraddräkt med julkänsla. Den tredelade kostymen består av en bh, en kjol samt ett matchande bälte.

Toppen är tillverkad i ett mjukt rosa sammetstyg och är av modell med trekantsformade kupor vilka kantas med mjuk päls. Mellan kuporna pryds bh:n av en stor rosett och dess breda axelband, vilka går bak runt nacken, är dekorerade med många små juliga bjällror.

Den matchande minikjolen är av kortkort modell som smiter åt kring höfter och rumpa. Den är, likt toppen, tillverkad i mjuk sammet och kantas nedtill med samma mjuka fluff. Kjolen är dessutom försedd med strumpebandshållare som är prydda med klingande bjällror och ett matchande bälte att bära över höfterna medföljer även.

Tomteluva och stay-ups ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Sensuell julkostym med små bjällror finns även i kategorierna:
Sensuell julkostym med små bjällror Visa stor bild

Fler bilder på sensuell julkostym med små bjällror

 Sensuell julkostym med små bjällror, 2
Relaterat till Sensuell julkostym med små bjällror: sensuell.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info