Tomtenisseflicka, underklädesset

849 krle-83602
Tomtenisseflicka, underklädesset är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett charmigt litet maskeradunderklädesset som förställer en söt och charmig tomtenisseflicka. De fyra delar som ingår i setet är en bh, en kjol, ett bälte samt en matchande luva.

Bh:n är av trekantsmodell och knyts med smala band i nacke och rygg. Kuporna är gjorda i ett glänsande tyg och kantas med mjukt vitt fluff. En söt rosett pryder dessutom bh-toppen mellan kuporna.

Minikjolen är av kort och tight modell som smiter åt kring höfter och rumpa. Den är tillverkad i samma gröna glansiga tyg som behån och har slitsar i sidorna. Upptill är kjolen utrustad med hällor i vilket det medföljande bältet med stora metallringar sitter utmärkt.

Medföljer gör även en matchande luva som också den är gjord i glänsande grönt tyg. Luvan är likt bh:n kantad med vitt fluff och dekoreras dessutom med en fluffig boll i änden.

Stay-upsen ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Tomtenisseflicka, underklädesset finns även i kategorierna:
Tomtenisseflicka, underklädesset Visa stor bild

Fler bilder på tomtenisseflicka, underklädesset

 Tomtenisseflicka, underklädesset, 2
Relaterat till Tomtenisseflicka, underklädesset: underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info