Bustier med volanger och rosetter, plus size

839 krsh-x96284
Bustier med volanger och rosetter, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Söt bustier med många små detaljer. I nederkant och på kuporna är bustiern dekorerad med rader av tunn tyllvolang med kontrasterande färg i kanten och samma färg återfinns även i ett band som löper från kuporna ner till de charmiga rosetterna som döljer strumpebandens fästen. I ryggen har bustiern ett stort, runt hål som kantas av ett färgglatt band och längst ner sitter en stor rosett. Både axelbanden och strumpebanden är justerbara och bustierns BH-del knäpps med hyskor i ryggen.

Denna bustier finns i lite större storlekar och matchande stringtrosa samt stockings medföljer dessutom. Handskarna ingår inte men finns att köpa separat.

Material: 92% nylon, 8% elastan
Skenor: Utan skenor
Bustier med volanger och rosetter, plus size finns även i kategorierna:
Bustier med volanger och rosetter, plus size Visa stor bild

Fler bilder på bustier med volanger och rosetter, plus size

 Bustier med volanger och rosetter, plus size, 2 Bustier med volanger och rosetter, plus size, 3 Bustier med volanger och rosetter, plus size, 4
Relaterat till Bustier med volanger och rosetter, plus size: bustier, rosetter, volanger.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info