Glittrande korsett med små paljetter, plus size

1 759 krsh-x25979
Glittrande korsett med små paljetter, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En vacker och slimmande korsett av axelbandslös modell med hjärtformad urringning och smickrande prinsesskärning. Korsetten är överdragen med ett ljuvligt blommönstrat spetstyg samt översållad med små glittrande paljetter. I bak är korsetten utrustad med en klassisk korsettsnörning och i sidan finns en praktisk knäppning för enklast möjliga på- och avtagning. Korsetten är även försedd med justerbara och avtagbara strumpeband.

En matchande G-stringtrosa i samma vackra paljettprydda spetstyg medföljer dessutom denna fina korsett i lite större storlekar!

Andra underkläder på bilden eller matchande
Glittrande korsett med små paljetter, plus size finns även i kategorierna:
Glittrande korsett med små paljetter, plus size Visa stor bild

Fler bilder på glittrande korsett med små paljetter, plus size

 Glittrande korsett med små paljetter, plus size, 2 Glittrande korsett med små paljetter, plus size, 3 Glittrande korsett med små paljetter, plus size, 4
Relaterat till Glittrande korsett med små paljetter, plus size: glittrande, korsett, paljetter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info