Korsett med skimrande detaljer, plus size

1 319 krsh-x29049
Korsett med skimrande detaljer, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Vacker, utsirad, glänsande satinkorsett i plus size för intima stunder. Elegans och stilfullhet går hand i hand i utförandet av denna korsett.

Plaggets mjuka skenor är placerade på nytt och utmanande sätt, allt för att öka korsettens lockelse. Det mattsvarta satinet är lätt rynkad runt om. Och ger plagget en spännande karaktär. Upptill är korsetten V-ringad i tunn spets med broderade, vita detaljer, pärlor och paljetter, vilket ytterligare ökar korsettens sexighet. Dolt i plagget finns en vadderad bygelbehå som ger extra stöd och komfort. Korsetten har hysknäppning framtill och snörning bak. Den har även justerbara axelband och medföljande avtagbara strumpeband samt matchande G-string.

Övriga underkläder på bilden ingår inte.

Korsett med skimrande detaljer, plus size finns även i kategorierna:
Korsett med skimrande detaljer, plus size Visa stor bild

Fler bilder på korsett med skimrande detaljer, plus size

 Korsett med skimrande detaljer, plus size, 3 Korsett med skimrande detaljer, plus size, 4 Korsett med skimrande detaljer, plus size, 10
Relaterat till Korsett med skimrande detaljer, plus size: korsett, skimrande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info