Spetsöverdragen korsett i satin, plus size

989 krstm-x9854
Spetsöverdragen korsett i satin, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna vackert dekorerade korsett utgörs av ett glansigt satin-material med överdrag i blommönstrad spets och har försetts med metallskenor runt om, vilka hjälper till att forma midjan för en läcker timglasfigur.

Korsetten är hjärtformad upptill för en vackert urringad byst och har lätt vadderade kupor med dolda byglar. Axelbanden är fullt justerbara och går även att ta av om man önskar, likaså strumpebanden som återfinns i korsettens nederdel. Baktill finns en klassisk snörning.

Medföljer gör även en matchande stringtrosa.

Spetsöverdragen korsett i satin, plus size finns även i kategorierna:
Spetsöverdragen korsett i satin, plus size Visa stor bild

Fler bilder på spetsöverdragen korsett i satin, plus size

 Spetsöverdragen korsett i satin, plus size, 2 Spetsöverdragen korsett i satin, plus size, 3 Spetsöverdragen korsett i satin, plus size, 4 Spetsöverdragen korsett i satin, plus size, 5 Spetsöverdragen korsett i satin, plus size, 6
Relaterat till Spetsöverdragen korsett i satin, plus size: korsett, satin.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info