Stilren korsett för vardagsbruk, plus size

1 099 kres-92101x
Stilren korsett för vardagsbruk, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Snygg korsett som trots sin enkelhelt kan användas till vardag som fest. Allt beroende på de övriga kläder man bär. Korsetten är gjord i stretchsatin och är konstruerad för enkel av- och påtagning med hjälp av blixtlås fram och snörning bak. Korsetten är försedd med mjuka skenor som formar och stödjer kroppen och ger en vackert formad midja med mjuk övergång till höfterna.

Urringningen är rektangulär och exponerar såpass mycket av bysten att det anses utmanande. Axelbanden är breda och längs med alla kanter har korsetten är liten och diskret, bågformad spetskant.

Att använda korsetten med byxor eller jeans gör att den fungerar väl till vardags. Att kombinera med kjol gör att den passar väl till uppklädda tillfällen, att kombinera med kort kjol gör att den passar väl för utmanande tillfällen.

Just korsettens stilrenhet gör att den är så mångsidig och passar till det mesta.

Stilren korsett för vardagsbruk, plus size finns även i kategorierna:
Stilren korsett för vardagsbruk, plus size Visa stor bild

Fler bilder på stilren korsett för vardagsbruk, plus size

 Stilren korsett för vardagsbruk, plus size, 2
Relaterat till Stilren korsett för vardagsbruk, plus size: korsett, stilren.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info