Underbar korsett med söta detaljer, plus size

1 299 krsh-x25975
Underbar korsett med söta detaljer, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En fantastiskt charmig korsett i glänsande satintyg med hjärtformad ringning samt smickrande och slimmande prinsesskärning. Söta volanger kantar korsetten såväl upptill som nedtill, och i bak är den försedd med en klassisk korsettsnörning. Dekorativa rosetter smyckar korsetten på utvalda ställen, och den är även utrustad med justerbara strumpeband som kan tas av om så önskas. En praktisk knäppning finns dessutom i sidan för lättast möjliga på- och avtagning.

Kompletterar korsetten, som finns i stora storlekar, gör också en matchande G-stringtrosa i samma ljuva färgkombination som även finns hos korsetten.

Material: 100% polyester
Underbar korsett med söta detaljer, plus size finns även i kategorierna:
Underbar korsett med söta detaljer, plus size Visa stor bild

Fler bilder på underbar korsett med söta detaljer, plus size

 Underbar korsett med söta detaljer, plus size, 2 Underbar korsett med söta detaljer, plus size, 3 Underbar korsett med söta detaljer, plus size, 4
Relaterat till Underbar korsett med söta detaljer, plus size: korsett, söta.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info