Väst-korsett med ränder, plus size

1 489 krsh-x25926
Väst-korsett med ränder, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Västliknande korsett som är gjord i ett vackert snitt.

Korsetten har ett reglerbart halterneckband och en djup urringning som visar upp bysten på ett lockande och förföriskt vis. Kroppen förefaller vara timglasformad då midjan dras åt och bysten exponeras. Mitt fram har korsetten hysk- och hakknäppning som gör den enkelt att ta av och på. Snörningen bak är hemligheten till timglasfiguren. Genom att snöra plagget olika hårt framhävs kroppen på det vis som önskas. I kanterna till urringningen finns en liten, rundad krage som förhöjer korsetten elegans.

Korsetten har ett svagt randigt mönster och är gjord i ett material som glänser fint och känns exklusivt.

Reglerbara och avtagbara strumpeband, samt en matchande G-stringtrosa medföljer. Övriga plagg som stockings ingår inte med finns att köpa separat.

Material: 55% bomull, 45% polyester
Tvättråd: handtvätt 40°
Andra underkläder på bilden eller matchande
Väst-korsett med ränder, plus size finns även i kategorierna:
Väst-korsett med ränder, plus size Visa stor bild

Fler bilder på väst-korsett med ränder, plus size

 Väst-korsett med ränder, plus size, 2 Väst-korsett med ränder, plus size, 3 Väst-korsett med ränder, plus size, 4 Väst-korsett med ränder, plus size, 5
Relaterat till Väst-korsett med ränder, plus size: ränder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info