Kanin-kostym, plus size

1 539 krsh-x7351
Kanin-kostym, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Seixg och attraktiv kaninkostym om fem delar bestående av en kort klänning, öron, krage, manschetter och en bollsvans.

Den korta klänningen är gjord i ett stilrent snitt som följer kroppen på ett elegant och snyggt vis, skänker en slimmad linje och en fin figur. Urringningen är något bågformad med en mjuk, fluffig kant. Plagget är kort och har en liten slits baktill, samt en dekorativ och reglerbara snörning baktill som exponerar ryggen på ett attraktivt vis.

Kragen har en stor fluga i vackert kontrasterande färg, manschetterna har knappar i kontrasterande färg, och öronen som är fästade på diadem är stora och dess insida är sydd i kontrasterande färg. Bollsvansen fästs bak på plagget för att fullända kreationen

Kostymen kombinerar eldig och förförisk sexighet med söt oskuldsfullhet som förefaller vara obeskrivligt lockande vid privata tillfällen, eller utmanade och attraktivt på maskeraden.

Handskar och strumpbyxor ingår inte, men kan köpas separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Kanin-kostym, plus size finns även i kategorierna:
Kanin-kostym, plus size Visa stor bild

Fler bilder på kanin-kostym, plus size

 Kanin-kostym, plus size, 2 Kanin-kostym, plus size, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info