Klänning i lack med spetsdetaljer, french maid, maskeradkläder i 2 delar, plus size

609 krce-xm6034
Klänning i lack med spetsdetaljer, french maid, maskeradkläder i 2 delar, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ingående delar: Klänning, huvudbonadFräckt maskeradset som föreställer en klassisk french maid! Maskeradsetet består huvudsakligen av en läcker klänning. Klänningen är sydd i en lekfull modell med en åtsmitande överdel och en voluminös kjol och utgörs av ett spännande lacktyg. Framtill smyckas klänningen av ett sött förkläde med spets och en rosett, vackra kontrastfärgade sömmar och upptill av en fin spetsbård med en söt rosett. Baktill är denna klänning försedd med en tilltalande snörning, en stor rosett samt med en fin öppning som exponerar underkjolen i spets som klänningen är utrustad med. Nedtill dekoreras klänningen av en elegant spetskant. Till denna klänning medföljer ett matchande hårband med spets och rosetter.

Klänning i lack med spetsdetaljer, french maid, maskeradkläder i 2 delar, plus size finns även i kategorierna:
Klänning i lack med spetsdetaljer, french maid, maskeradkläder i 2 delar, plus size Visa stor bild

Fler bilder på klänning i lack med spetsdetaljer, french maid, maskeradkläder i 2 delar, plus size

 Klänning i lack med spetsdetaljer, french maid, maskeradkläder i 2 delar, plus size, 2
Relaterat till Klänning i lack med spetsdetaljer, french maid, maskeradkläder i 2 delar, plus size: french, klänning, lack, maid, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info