Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar, plus size

749 krce-xm6427
Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fräckt maskeradset som föreställer en klassisk skoluniform och består av klänning, topp och trosa.

Klänningens överdel utgörs av ett enfärgat tyg och smyckas av korta, kontrastfärgade ärmar, söta knappar, ett iögonfallande nyckelhål, en kontrastfärgad krage samt en kort, rutig slips. Underdelen på klänningen är vippig och smyckas av ett charmigt rutmönster.

Till klänningen levereras en axelbandslös topp i en stilren modell med ett knytband och ett nyckelhål. Slutligen medföljer även en enkel stringtrosa. Stringtrosan pryds av en mycket kort kjol med samma mönster som klänningens kjol samt är den försedd med knytband på sidorna.

Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar, plus size finns även i kategorierna:
Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar, plus size Visa stor bild

Fler bilder på klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar, plus size

 Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar, plus size, 2 Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar, plus size, 3 Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar, plus size, 4
Relaterat till Klassisk skoluniform, maskeradset i 3 delar, plus size: klassisk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info